Bilgisayar kapalıyken mouse rgbsi kapanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bir çok video izledim videolarda biosa girip "charging usb devices in power" kısmını açmamızı veya ErP açıksa onu kapatmamı söylüyor fakat bende ErP kısmı kapalı fakat "charging usb devices in power" kısmı yok. Windows üzerinden ise "Denetim masası > Güç seçenekleri > Güç düğmelerinin yapılacaklarını seçin" kısmında ki Hızlı başlatmayı aç kısmının tikini kaldırtıyorlar (Tikli de tiksiz de çalışmıyor). Bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.
Not : Anakart Model : Asus B85 Pro Gamer
Mouse marka: gamepower Kyojin
Güncelleme; Arkadaşlar daha öncesine kadar yanıyordu fakat kapatmam gerektiği için bios üzerinden kapatmıştım bu durumu, şu an ise açmak istiyorum. Yani daha öncesinde bilgisayar kapalıyken açıktı ve şu an bilgisayar kapalıyken oda kapanıyor.
Not: Bilgisayar açıldığı gibi direkt fareyi ve klavyeyi kullanamıyorum 5-10 saniye beklemem gerekiyor.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
yani kablosuz değilse normal değil mi ben de g903 var kapanmıyor mesela

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
mouseden mouseye değişir eski mousem bilgisayar kapanınca rgbsi sönüyordu şuanki kullandığım mousem bilgisayar kapalıyken rgbsi yanıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
gücü kesiyorsun kabloda kalan elektrik iletiliyor ve tamamen bittiği için kapanıyor doğal değilmi

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
modelden modele göre değişir ama geneli bilgisayar kapoandıktan sonra kapanır elektrik göndermez

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
benım mouse uyku modunda ve kalaı ıken çalışoyor bence ayar kısmından bı bakmalısın derım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok teşekkür ederim değerli yanlış yorumlarınız için fakat daha öncesine kadar yanıyordu. Bir kaç ay öncesine kadar ailem çok fazla ışık yanıyor diye kapatmamı istemişti ve aynı sorunu yaşamıştım fakat bulabilmiştim. Lütfen normali bu vs. demeyin. Kulaklığımın ışığı yanıyorken mouse ışığı yanmıyor. Gücü kesseniz bile usblere elektrik gelmeye devam etmektedir. Lütfen konuyla bilgisi olmayanlar yorum yazmak için yorum yazmasın teşekkür ederim.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok teşekkür ederim değerli yanlış yorumlarınız için fakat daha öncesine kadar yanıyordu. Bir kaç ay öncesine kadar ailem çok fazla ışık yanıyor diye kapatmamı istemişti ve aynı sorunu yaşamıştım fakat bulabilmiştim. Lütfen normali bu vs. demeyin. Kulaklığımın ışığı yanıyorken mouse ışığı yanmıyor. Gücü kesseniz bile usblere elektrik gelmeye devam etmektedir. Lütfen konuyla bilgisi olmayanlar yorum yazmak için yorum yazmasın teşekkür ederim.
Bilgisayarı kapattıktan sonra telefonu bilgisayarına bağla ve şarj edip etmediğine bak. Etmeyecektir yani usb'ler devre dışı

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
aga kapanması normal degılmı yani

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
senin için birçok kez sorunu çözmeye calısacagım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga kapanması normal degılmı yani
Hayır hocam kapanması normal değil, bazı anakartların bios kısmında charging USB ibaresi var ve o sayede bilgisayar kapalı olsa bile elektrik akımı devam ediyor.
Post automatically merged:

BIOS'da bir ayar daha vardı adını unuttum
İşte tam olarak o ayarın adını bilmiyorum hocam bende o yüzden mağdurum xd

Kapanması daha iyi değilmi la
Ya hocam evimde gece lambası yok akşam kalkınca önümü göremiyorum, bana göre çok kötü... :(

yani kablosuz değilse normal değil mi ben de g903 var kapanmıyor mesela
Kablolu veya kablosuz olarak ayırt etmiyor bildiğim kadarıyla çünkü eskiden yanıyordu fakat şu an yanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...