cevap verdipğiniz için tesekkür ederim fakat bilgisayarıma bir uygulama indirmedim yakın zamanda yine de bununla mı ilgilidirMerhaba janseter,
Öncelikle yaşadığınız problem için üzgünüm lütfen söylediğim şeyleri not alın ve uygulayın.
Bunun Sebebi Ne?
Cihazınıza herhangi bir zaman içinde indirdiğiniz bir uygulamaya sebebiyet, Mining olarak kullanılmak üzere öyle olmaktadır. Aslında siz cihazını aktif kullandığınızda devre dışı kalan mod siz cihazınızı kapatmak istediğinizde diğer tarafa %100 verim sağlayacağı için bu şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca bilgisayar işlevini yitiriyor sadece fan ve ekran kartı işlem yapmaya devam edip mining olarak kullanılmaktadır.
Kim bilir sizin ruhunuz duymadan ne paralar kaldırdılar. Ancak bunun yasallığı yok ve yakalanma oranları çok düşük olduğundan, şikayetçi olsanız dahi işlem yapılması güç.
Çözüm:
Çözümünüzün tek yolu cihazınıza format atmak olacaktır. Cihaz stabil hale dönecek ve kapatma görevi verdiğinizde cihaz kapanacaktır.
İyi eğlenceler.
Merhaba janseter,cevap verdipğiniz için tesekkür ederim fakat bilgisayarıma bir uygulama indirmedim yakın zamanda yine de bununla mı ilgilidir
bunu yaptım fakat sorun yine aynı şekilde teşkil ediyor bir değişiklik olmuyorshutdown -s -f -t x
Cmdye yazarak kapatmayı bi deneyebilirsiniz olursa kısayol atayabilirsiniz
O zaman cevap bellibunu yaptım fakat sorun yine aynı şekilde teşkil ediyor bir değişiklik olmuyor
Spoofer kullandınızmı ve bilgisayarın arkadaki off tuşu ile kapatabilirsiniz
Format atman gerekiyor reis 100 TL gitti
böyle bir led yanmıyor teşekküre derim yardımınız içinTüm arkadaşlar yazılım kısmını zaten anlatmış, bende ufaktan donanım kısmına değineyim.
Kasa çalışırken kasayı aç, anakart üzerinde genelde sağ kısımda 4 tane LED bulunur. Altlarında CPU RAM VGA boot yazar, bunlar nadiren değişebilir. Eğer bunlardan herhangi biri yanıyorsa donanımda o kısımda hata oluştuğu anlamına gelir. Örneğin dram kısmı yanıyorsa RAM'ı takarken oturtamamış olabilirsin ya da giriş kısımlarında sıkıntı vardır veya kablolarda sıkıntı vardır, çözüm olarak bilgisayarı kapat, kapatırken güç düğmesini kullanabilirsin, kasanın içerisindekileri düzgünce çıkartıp tak, kabloları vs. dahil. Eğer buraları bilmiyorsan YouTube'dan video izleyebilir veya konu altından yazabilirsin. Eğer sorunun hala devam ediyorsa, yazılım ya da virüs kısmına bakmanı öneririm. Donanım kısmında hata yoksa en kesin çözüm formattır.
kapanmıyorCTRL-ALT-DEL yap; Windows Task Manager aç Burada Shut Down' ı tıkla ve Turn off yap. Hemen kapanacaktır.
dostum format atmak istemiyorum diye bişey yok sen sorunu çözmek istemiyosun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?