Bilgisayar Kendi Kendine Reset Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Not: Donanım alanında gerekli bölümü bulamadığım için buraya açıyorum yanlış yere açtıysam konuyu doğru yere taşırsanız mutlu olurum.

Şimdi sorun şöyle: 1 veya 2 gün öncesine kadar çok güzel bir şekilde oyun oynarken bugün oyunun ortasında tak diye bilgisayar kendini kapatıp tekrar açıyor ( Yanlış anlamayın reset atmıyor gerçekten kapatıp açıyor. Fanlar duruyor ardından tekrar dönmeye başlıyorlar.). Windows ayarlarında birşeyler denemiştim fakat tahminimce bu sorun windows değil donanım kaynaklı fakat tamamen emin değilim. Ayırca bilgisayar gece kapalıyken bir anda durduk yere kendi kendini açıyor. Yardımcı olun lütfen güç tuşunu çevirip çevirip durmaktan sııkıldım artık.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bilgisayarı kapatıp RAM'leri çıkarıp tekrar takmayı dene. Aynı sorunu bir yakınım yaşadı. RAM'leri söküp temizledi ve geri taktı. Sorun çözüldü. Sen de bir dene istersen. ( Konu doğru yere taşındı. =) )

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bilgisayarı kapatıp RAM'leri çıkarıp tekrar takmayı dene. Aynı sorunu bir yakınım yaşadı. RAM'leri söküp temizledi ve geri taktı. Sorun çözüldü. Sen de bir dene istersen. ( Konu doğru yere taşındı. =) )

Sorunumu çözüp konumu doğru yere taşıdığınız için teşekkür ederim hemen deneyeceğim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
anakartın üzerindeki power pinlerinde yanlış takılma olmuş olabilir yada power sebleyinde sorun olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...