Süper Üye
Hiçbir sebep yokken sürekli kapanmaya başladı. Sıcaklığına bakıyorum kasa buz gibi, cpu da soğuk. Sanki sürekli olarak güç kablosundaki enerji kesiliyor. Fakat defalarca kontrol ettim. Sizce neden olabilir?
Öncelikle, IOBit programlarını bu bilgisayarda 1, eski laptopumda 2-3 sene kullandım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım, bilgisayarıma trojen de sokmadı. Hiç mavi ekran yemedim. Kullanıp kullanmamak tabii ki size kalmış fakat ben virus bulaştırdığını düşünmüyorumEğer advanced systemcare IObit'in vb. programlarını kullanıyorsan onları derhal kaldır bu yazıyı okudun şimdi kaldır ! IObit kullanmayın kullandırtmayın sonu mavi ekran ile biten PC nin virüslere karşı verdiği mücadele, mağlubiyetinden ders alman gereken savaş. Öncelikle şöyle yapıyoruz adw cleaner malware programları indiriyorsun PC in de virüs bulmayana kadar tarat yeniden başlat tarat yeniden başlat, bu zamana kadar kim bunları kullandıysa (başta ben olmak üzere) 3.5 yıla yakın PC mi ayda bir tarama yaptırıyorum hiçbir sorunum yok seninde bu IObit gibi saçma bir firmanın ipe sapa gelmez PC ye trojan soktuğu programı kullanmaman için bilinçlendiriyorum. Böyle birşey yoksa sorun kablodadır ya
Arkadaş zaten bir ısınma olmadığını belirtmiş.benimde senin gibi kapanıyordu bendeki sorun ekran kartının aşırı ısınmasıydı çözümüde sistemsel bir sorun değildi fanı dönmüyordu yerine oturtturamamışım.seninkide büyük bir ihtimal ısınmadan dolayıdır iyi kontrol etmeyi deneyebilirsin
Bir çoğu IObit ' in zararlarını imkan olmadıgında anlıyor imkanın var ama senin hangi forumda olursa olsun yabancısı tanıdığı hepsi bu sorundan muzdarip devam et o zmn ettigin yere kadarÖncelikle, IOBit programlarını bu bilgisayarda 1, eski laptopumda 2-3 sene kullandım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım, bilgisayarıma trojen de sokmadı. Hiç mavi ekran yemedim. Kullanıp kullanmamak tabii ki size kalmış fakat ben virus bulaştırdığını düşünmüyorum
Bilgisayar kablodan kapanıp açılma yapmaz. Kapanıp açılmasının sebebi muhtemel olarak güç kaynağı, ram, depolama birimleri ve uyumsuz parçalardır.
Arkadaş zaten bir ısınma olmadığını belirtmiş.
Kesin bir sonuca varabilmek için @North. 'un bize bilgisayar bileşenlerini söylemesi gerek.
Katılmıyorum 2 yıldır iobıt kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bence alanındaki en iyi uygulamadan biri.Eğer advanced systemcare IObit'in vb. programlarını kullanıyorsan onları derhal kaldır bu yazıyı okudun şimdi kaldır ! IObit kullanmayın kullandırtmayın sonu mavi ekran ile biten PC nin virüslere karşı verdiği mücadele, mağlubiyetinden ders alman gereken savaş. Öncelikle şöyle yapıyoruz adw cleaner malware programları indiriyorsun PC in de virüs bulmayana kadar tarat yeniden başlat tarat yeniden başlat, bu zamana kadar kim bunları kullandıysa (başta ben olmak üzere) 3.5 yıla yakın PC mi ayda bir tarama yaptırıyorum hiçbir sorunum yok seninde bu IObit gibi saçma bir firmanın ipe sapa gelmez PC ye trojan soktuğu programı kullanmaman için bilinçlendiriyorum. Böyle birşey yoksa sorun kablodadır ya
Ekran kartı marka-model, anakart marka-model, ram marka model ve mhz değerleri, güç kaynağı marka model ve kaç w olduğu şeklinde bilgi verebilirsen iyi olacaktır. Şu an sadece işlemcini biliyoruz.Arkadaşlar sistem böyle;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapGelen cevapları okudum, onlardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. IOBit yüklü değil zaten, parçaları da direkt dışarıda taktırdım. Orada kontrol edildi zaten. 3 aydır bir sorun yoktu, bugün dizi izlerken kapandı. Tekrar açtım, win logosu geldi ve kapandı. Temassızlık var deyip güç kablosunu kontrol edip tekrar açtım. Açıldıktan 10 dakika sonra yine kapandı...
NOT: PC çok fazla ısınmıyor zaten ki dün sabah oyun falan oynamadım. Uyanıp pcyi çalıştırdım ve diziyi açtım. Sorunun sebebi o değil yani.