saliher25' Alıntı:http://memoryhackers.org/konu-kendi-pcnizin-sifresini-kirma.mh burdan bak.
ErdemBey' Alıntı:İlk iş olarak bilgisayarı açıyoruz. Daha sonra açılış ekranı gelince, malum şifreyi bilmiyoruz hemen yöntemi uygulayacağız..
ctrl+alt+del tuşlarının üçüne birden hızlı bi şekilde 2 kere basıyoruz. Karşımıza siyah bi ekranda bi kutucuk cıkacak.. Burada Kulllanıcı adı: ve Şifre: yazan 2 kutucuk olacak..
Burada Kullanıcı adı: yazan yere administrator yazın ve sonra şifre ekranına bişe yazmadan entere basın… Eğer kullanıcı administratoru sifrelemedi ise girecektir..
(ALINTIDIR)
2 kere basmanız lazım.işletim sisteminiz ne ?taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:http://memoryhackers.org/konu-kendi-pcnizin-sifresini-kirma.mh burdan bak.
ErdemBey' Alıntı:İlk iş olarak bilgisayarı açıyoruz. Daha sonra açılış ekranı gelince, malum şifreyi bilmiyoruz hemen yöntemi uygulayacağız..
ctrl+alt+del tuşlarının üçüne birden hızlı bi şekilde 2 kere basıyoruz. Karşımıza siyah bi ekranda bi kutucuk cıkacak.. Burada Kulllanıcı adı: ve Şifre: yazan 2 kutucuk olacak..
Burada Kullanıcı adı: yazan yere administrator yazın ve sonra şifre ekranına bişe yazmadan entere basın… Eğer kullanıcı administratoru sifrelemedi ise girecektir..
(ALINTIDIR)
dediğiniz şeyi yapınca ctrl alt delete yapınca olmuyo bişey geldiği yok yani
saliher25' Alıntı:2 kere basmanız lazım.işletim sisteminiz ne ?taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:http://memoryhackers.org/konu-kendi-pcnizin-sifresini-kirma.mh burdan bak.
(ALINTIDIR)
taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:2 kere basmanız lazım.işletim sisteminiz ne ?taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:http://memoryhackers.org/konu-kendi-pcnizin-sifresini-kirma.mh burdan bak.
(ALINTIDIR)
100 kere basmışımdır şimdiye kadar ne gelen var ne giden işletim sistemi=windows 7 professonel
saliher25' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:2 kere basmanız lazım.işletim sisteminiz ne ?taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:http://memoryhackers.org/konu-kendi-pcnizin-sifresini-kirma.mh burdan bak.
(ALINTIDIR)
100 kere basmışımdır şimdiye kadar ne gelen var ne giden işletim sistemi=windows 7 professonel
üzgünüm kardeş bilmiyorum olması lazımdı ben önceden bi kere kendim şifre koyup denemiştim...
peki 2 3 saatliğine açılıyor diyorsunya pc kendi kendine belli zamanlarda mı açılıyor yoksa annen baban kendileri yaptığı zaman mı ?taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:2 kere basmanız lazım.işletim sisteminiz ne ?taklacierkan' Alıntı:dediğiniz şeyi yapınca ctrl alt delete yapınca olmuyo bişey geldiği yok yani
üzgünüm kardeş bilmiyorum olması lazımdı ben önceden bi kere kendim şifre koyup denemiştim...
neyse kardeşim sağol yinede yardım ettiğin içinde söyle bişey sorsam 2 3 saatliğine açıyorlar bilgisayarı al oyna diye belki sıfırlama felan olabilirmi k.b sanada çok soru sardum ama..
kendileri şifreyi giriyolar beni odadan doşarı çakırtıp öyle yanisaliher25' Alıntı:peki 2 3 saatliğine açılıyor diyorsunya pc kendi kendine belli zamanlarda mı açılıyor yoksa annen baban kendileri yaptığı zaman mı ?taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:2 kere basmanız lazım.işletim sisteminiz ne ?
neyse kardeşim sağol yinede yardım ettiğin içinde söyle bişey sorsam 2 3 saatliğine açıyorlar bilgisayarı al oyna diye belki sıfırlama felan olabilirmi k.b sanada çok soru sardum ama..
taklacierkan' Alıntı:kendileri şifreyi giriyolar beni odadan doşarı çakırtıp öyle yanisaliher25' Alıntı:peki 2 3 saatliğine açılıyor diyorsunya pc kendi kendine belli zamanlarda mı açılıyor yoksa annen baban kendileri yaptığı zaman mı ?taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:100 kere basmışımdır şimdiye kadar ne gelen var ne giden işletim sistemi=windows 7 professonel
tm kardeşim deniyim bisaliher25' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:kendileri şifreyi giriyolar beni odadan doşarı çakırtıp öyle yanisaliher25' Alıntı:peki 2 3 saatliğine açılıyor diyorsunya pc kendi kendine belli zamanlarda mı açılıyor yoksa annen baban kendileri yaptığı zaman mı ?taklacierkan' Alıntı:saliher25' Alıntı:üzgünüm kardeş bilmiyorum olması lazımdı ben önceden bi kere kendim şifre koyup denemiştim...
http://www.tamindir.com/casus-bilgisayar-007-keylogger/ kardeş şu programı dene kendi pcne keylogger atıyo bu sayede şifre v.b şeyleri görebilirsin ancak pcnin şifresini girerkenden itibaren aktif olur mu bilemem.. bi dene istersen
önemli değil k.gtaklacierkan' Alıntı:tm kardeşim deniyim bisaliher25' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:kendileri şifreyi giriyolar beni odadan doşarı çakırtıp öyle yanisaliher25' Alıntı:peki 2 3 saatliğine açılıyor diyorsunya pc kendi kendine belli zamanlarda mı açılıyor yoksa annen baban kendileri yaptığı zaman mı ?taklacierkan' Alıntı:neyse kardeşim sağol yinede yardım ettiğin içinde söyle bişey sorsam 2 3 saatliğine açıyorlar bilgisayarı al oyna diye belki sıfırlama felan olabilirmi k.b sanada çok soru sardum ama..
http://www.tamindir.com/casus-bilgisayar-007-keylogger/ kardeş şu programı dene kendi pcne keylogger atıyo bu sayede şifre v.b şeyleri görebilirsin ancak pcnin şifresini girerkenden itibaren aktif olur mu bilemem.. bi dene istersenteşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?