Android Studio uygulamasını kullanarak programlama dili öğreniyorum işlemci intel olması zorunluRayzen daha yuksek performans verir coklu çekirdek sayesınde ıntel isteme sebebin nedir
İşlemcisi i3 olmasını istemiyorum şuan bende de i3 var işlemcisi i5 felan olmaz mı
4100-4200 gözden çıkarcan i5 olmasını istiyorsanAndroid Studio uygulamasını kullanarak programlama dili öğreniyorum işlemci intel olması zorunlu
Post automatically merged:
İşlemcisi i3 olmasını istemiyorum şuan bende de i3 var işlemcisi i5 felan olmaz mı
şimdi almayacağım işe gireceğim hafta sonları garsonluk 80 tl ara tatilde de gidicem hesapladım haziran ayının sonunda 2,5k para ediyor 600 tl felanda babamdan alıcamilla intel olsun diyorsan biraz bekle yeni seri i5 alırsın fiyatlar aynı olacak büyük ihtimal boşuna zarar olur şimdi almak
Oyun filan oynuycaksan eğerBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapDostum burda i5 olanı seçtim 3.330 fiyat sundu gayet iyi bence sende bir bakar mısın?
aslında bu daha uygunmuş ama ben para biriktirene kadar bitmezse alırımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
3.128 TL
Bunu aşırı derecede öneririm bende bunu kullanıyorumaslında bu daha uygunmuş ama ben para biriktirene kadar bitmezse alırım
3,5k para yapıyor sizce bu nasıldırOyun filan oynuycaksan eğer
i3 işlemcili versiyonu var i5 takarsan tabiki performans artar ekran kartını 1650 super yapabilirsin
Dostum oynadığın oyunlar nelerdir mesela ben sadece oyun oynamayacağım hem montaj yapıyorum hem grafik tasarım yapıyorum hem kodlamalar yapıcam o yüzden sağlam bilgisayar lazımBunu aşırı derecede öneririm bende bunu kullanıyorum
i7 düşük nesil yerine i5 güncel nesil daha iyi olacaktır ekran kartı polluxun daha iyi3,5k para yapıyor sizce bu nasıldırBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Dostum oynadığın oyunlar nelerdir mesela ben sadece oyun oynamayacağım hem montaj yapıyorum hem grafik tasarım yapıyorum hem kodlamalar yapıcam o yüzden sağlam bilgisayar lazım