Bilgisayar modem sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben telefondan internete girebiliyorum bilgisayardan giremiyorum tanımlanamayan ağ internet erisimi yok diyo tanıla dedim bisey cıktı çok anlamadım yardimci olabilicek varmi ne yapmam lazım modemimi sıfırlamam lazım
Adsızq.png

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kardes nasil yapcamki bilmiyom ne olur yaparsam sorun cikarmi
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim de arada bir DSL ışığı bozuluyor. Yani sönüyor ışığı ve çalışmıyor. Reset atıyorum çözülüyor. Sende bi dene bence, DSL sorunu değil seninki ama düzelir belki. Modemin sağ yada sol tarafında reset yazısı var. Onun içine bir iğne sok. Boşluk var zaten görürsün. Tüm ışıklar sönüp, yanana kadar bekle. Düzelir umarım.
reset atarsan modeme ilk aldığınız zamanki özelliklerine döner şifre wifi ismi falan .
Ben bir çok kez reset attım. Ve her hangi bir Wifi şifre sıfırlama yada bir sorun olmadı. Gayet düzgün oluyor. Sadece modemi resetliyor. Diğer Wifi vb. bölümleri kapsamıyor. Gene kendi halinde kalıyor normal olarak.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Birader Bilgisiyara bağlanan internet'in kablosu var onun yerini değiştir olmaz ise. Ağ ve paylaşım merkzini aç Bağlaştırıcı ayarlarını değiştire bas kendi internetine sağ tık yapıp özelliklere gel İnternet protokülü sürüm 4 (TCP/ıPv4)'e tıkla aşşagıda dns olcak. Tercih edilen dns yi 8 . 8 . 8 . 8 Diger dns sunucusunuda 8 . 8 . 4 . 4 Yap

İşe yararsa beğenirsin mesajı :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Reset den kastı arkadaşların ne anlamadım, reset at diyorsunuz da belliki pek bilgisi yok direkt reset at yerine şunu şunu yap deseniz daha mantıklı, yardım edicekseniz bari tam edin...

1-Reset modem üzerinden atılabilir. (İğne deliği boyutunda bir delik vardır.)
2-Modem arayüzünden fabrika ayarına dönülür. (Bu her modemde başka bir sekmede olabilir o yüzden internete bakabilirsin.)

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim de arada bir DSL ışığı bozuluyor. Yani sönüyor ışığı ve çalışmıyor. Reset atıyorum çözülüyor. Sende bi dene bence, DSL sorunu değil seninki ama düzelir belki. Modemin sağ yada sol tarafında reset yazısı var. Onun içine bir iğne sok. Boşluk var zaten görürsün. Tüm ışıklar sönüp, yanana kadar bekle. Düzelir umarım.

Ben bir çok kez reset attım. Ve her hangi bir Wifi şifre sıfırlama yada bir sorun olmadı. Gayet düzgün oluyor. Sadece modemi resetliyor. Diğer Wifi vb. bölümleri kapsamıyor. Gene kendi halinde kalıyor normal olarak.
O zaman sen tam reset atmıyorsun çünkü tam resset atarsan modem ilk alındığı ana yani fabrika yarlarına döner .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...