Süper Üye
Kardes nasil yapcamki bilmiyom ne olur yaparsam sorun cikarmiReset atmayı denedin mi ?
reset atarsan modeme ilk aldığınız zamanki özelliklerine döner şifre wifi ismi falan .Kardes nasil yapcamki bilmiyom ne olur yaparsam sorun cikarmi
Valla kardes daha kucugum pek bilgim yok baska bi cozum varmireset atarsan modeme ilk aldığınız zamanki özelliklerine döner şifre wifi ismi falan .
Valla kardes daha kucugum pek bilgim yok baska bi cozum varmi
Aynn var nol uryardimwifi simgesinin üzerinde herhangi bir simge varmı? (ünlem işareti gibi)
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim de arada bir DSL ışığı bozuluyor. Yani sönüyor ışığı ve çalışmıyor. Reset atıyorum çözülüyor. Sende bi dene bence, DSL sorunu değil seninki ama düzelir belki. Modemin sağ yada sol tarafında reset yazısı var. Onun içine bir iğne sok. Boşluk var zaten görürsün. Tüm ışıklar sönüp, yanana kadar bekle. Düzelir umarım.Kardes nasil yapcamki bilmiyom ne olur yaparsam sorun cikarmi
Ben bir çok kez reset attım. Ve her hangi bir Wifi şifre sıfırlama yada bir sorun olmadı. Gayet düzgün oluyor. Sadece modemi resetliyor. Diğer Wifi vb. bölümleri kapsamıyor. Gene kendi halinde kalıyor normal olarak.reset atarsan modeme ilk aldığınız zamanki özelliklerine döner şifre wifi ismi falan .
Yok kardesim olmadiİşe yararsa beğenirsin mesajı
İnternet'i aldıgın firmanın destek bölümünü ara oradan yardım alYok kardesim olmadi
O zaman sen tam reset atmıyorsun çünkü tam resset atarsan modem ilk alındığı ana yani fabrika yarlarına döner .Bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim de arada bir DSL ışığı bozuluyor. Yani sönüyor ışığı ve çalışmıyor. Reset atıyorum çözülüyor. Sende bi dene bence, DSL sorunu değil seninki ama düzelir belki. Modemin sağ yada sol tarafında reset yazısı var. Onun içine bir iğne sok. Boşluk var zaten görürsün. Tüm ışıklar sönüp, yanana kadar bekle. Düzelir umarım.
Ben bir çok kez reset attım. Ve her hangi bir Wifi şifre sıfırlama yada bir sorun olmadı. Gayet düzgün oluyor. Sadece modemi resetliyor. Diğer Wifi vb. bölümleri kapsamıyor. Gene kendi halinde kalıyor normal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?