Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Sanırım öyle yapacağım. Arkadaşlar sağ olsun bir kaç yöntem önermiş ama şimdi o ekranı silmek için gereken fiber bez olsun özel sıvı falan olsun yok. Direk onunla uğraşmak yerine bilgisayar servisine götürüp temizletirim. Fiyatını öğrendikten sonra eğer pahalı ise yani bir ekran silmek 100-60tl falan ise fiber bez falan alıp kendim silerim. Bir arkadaş da attığı video da ki gibi silmeyi düşünüyorum.Aga sistemden hiç anlamıyorsan bence riske atmaya gerek yok ver onlar temizlesinler. Fiyatı ne kadar olur bilemiyorum.
Fiyatını öğrendikten sonra öyle yapmayı düşünüyorum. Eğer pahalı ise kendim yapmayı düşünüyorum ve sizin verdiğiniz tavsiyeler uyarak yaparım. Fiber bez olsun, özel sıvı olsun. Uygulama şekilleri falan. Bu benim için çok yararlı bir şey oldu baya bir şey öğrendim bu konu hakkın da bilgilendim.Hocam mikrofiber bez ve Ekran temizleyicisi ile çok rahat halledersiniz. Püf noktaları: Ekran temizleyicisini ekrana sıkmanızı pek önermiyorum beze sıkın. Ekrana sıkacaksanız da Ekran temizleyicisinin köşelerden monitörün içerisine girmemesine dikkat edin. Servislik pek bir durum yok bence, servisin alacağı fahiş fiyata siz daha rahat yaparsınız diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?