Bilgisayar monitörünü temizlemeli miyim yoksa servis mi yapmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bilgisayarı aldığım dan beri, 2 yıldır falan monitör temizlemedim. Bir ara sadece bir peçete veya bez ile ufakça üzerinden geçmiştim. Sinekler ekran da iz yaptı hep geceleri bilgisayar açık iken gelip ekrana çarpıyorlar veya konuyorlar. Çok rahatsız eden bir şey değil ama dikkat ettiğim zaman bazen gözüme çarpıyor gıcık olabiliyorum. Ekranı temizlemekten de korkuyorum eğer daha kötü hale getirir isem diye. Gidip ekranı mağazaya verip mi temizleteyim ki fiyatı ne kadar olur onu bilmiyorum, yada ben mi temizleyeyim. Ben temizleyecek isem nasıl yapabilirim? İnternette biraz araştırmıştım ama karışık geldi korktum ben de yapmamıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I actually won a laptop and laptop screen get dirtier more easily than desktop minitor plus these are hard to clean too.so what i do is i take a soft cotton clothes or evena clean white towel steam them a little and then rub the screen.it wipes very good..try it for yourself

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Aga sistemden hiç anlamıyorsan bence riske atmaya gerek yok ver onlar temizlesinler. Fiyatı ne kadar olur bilemiyorum.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam mikrofiber bez ve Ekran temizleyicisi ile çok rahat halledersiniz. Püf noktaları: Ekran temizleyicisini ekrana sıkmanızı pek önermiyorum beze sıkın. Ekrana sıkacaksanız da Ekran temizleyicisinin köşelerden monitörün içerisine girmemesine dikkat edin. Servislik pek bir durum yok bence, servisin alacağı fahiş fiyata siz daha rahat yaparsınız diye düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence malzemeleri al kendin temizle çünkü servisler baştan savma yapıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ekranın içinde toz varsa (bazı ekranlarda kouruyucu oluyo orda) servise gönder

Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aga sistemden hiç anlamıyorsan bence riske atmaya gerek yok ver onlar temizlesinler. Fiyatı ne kadar olur bilemiyorum.
Sanırım öyle yapacağım. Arkadaşlar sağ olsun bir kaç yöntem önermiş ama şimdi o ekranı silmek için gereken fiber bez olsun özel sıvı falan olsun yok. Direk onunla uğraşmak yerine bilgisayar servisine götürüp temizletirim. Fiyatını öğrendikten sonra eğer pahalı ise yani bir ekran silmek 100-60tl falan ise fiber bez falan alıp kendim silerim. Bir arkadaş da attığı video da ki gibi silmeyi düşünüyorum.
Post automatically merged:

Hocam mikrofiber bez ve Ekran temizleyicisi ile çok rahat halledersiniz. Püf noktaları: Ekran temizleyicisini ekrana sıkmanızı pek önermiyorum beze sıkın. Ekrana sıkacaksanız da Ekran temizleyicisinin köşelerden monitörün içerisine girmemesine dikkat edin. Servislik pek bir durum yok bence, servisin alacağı fahiş fiyata siz daha rahat yaparsınız diye düşünüyorum.
Fiyatını öğrendikten sonra öyle yapmayı düşünüyorum. Eğer pahalı ise kendim yapmayı düşünüyorum ve sizin verdiğiniz tavsiyeler uyarak yaparım. Fiber bez olsun, özel sıvı olsun. Uygulama şekilleri falan. Bu benim için çok yararlı bir şey oldu baya bir şey öğrendim bu konu hakkın da bilgilendim.

Üye
5 HİZMET YILI
bayisinden garantisi var ise götür genel bakım yapabilirler
Post automatically merged:

benim pc mi monster ömür böyü bakım garantisi verdi seninde varsa öyle bişeyin götür bayisine

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
altı üstü temizleme suyuyla üstünü temizleyeceksin bastırmadan temizle hiçbir şey olmaz

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
anlamıyorsan riske girme ama temizlemesi çok zor değil kendinde dikkatli şekilde yapabılırsın

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
işten anlıyorsan sen yap ama bilmiyorsan onlar temizlesin riske gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...