Bilgisayar Mühendisliği hangi dersleri seçmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba abilerim, 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum. İlk senemde yazılımsal ağırlıklı bir üniversite olduğunu duydum. C#, SQL, HTML, Java gibi dersler var. Aşağıdaki linke derslerimi dönem dönem koydum; seçmeli dersler de var. Üstlerine tıklayarak içeriklerini görebilirsiniz. İçeriklerine de bir göz atarsanız sevinirim. Anlayan biri hepsine göz atabilirse iyi olur. Mezun olduktan sonra iş imkanım olur mu ya da bu eğitimin üstüne hangi dilleri katmam lazım? Cevaplayabilir misiniz acaba?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kendini geliştirmeden birşeyler katmadan istediğin bölümü oku bu bölüm için biraz yırtık olman piyasa da kendini gösterebilmen gerekiyor.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI

Hangi Dilleri Katmalısın:​

1. JavaScript: Web geliştirme için önemli bir dil. HTML ve CSS ile birlikte kullanıldığında, dinamik web uygulamaları geliştirmeni sağlar.
  2. Python: Veri analizi, yapay zeka ve web geliştirme gibi birçok alanda popüler. Öğrenmesi kolay bir dil olduğu için iyi bir başlangıç olabilir.
  3. + Olarak buraya bırakacağım pdf kitaplarıile başlayabilirsin biraz eski nesiller ama türkçe kaynak

bu kitapta python öğretiyorlar
burası biraz zor söylemeliyim c ve c++
burada web dilleri yani html ve css

Üye
2 HİZMET YILI
python ve c dilleri yeterli olacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...