- Yasaklandı
-
ALMALIMIYIM ŞUAN KULLANDIM EKRAN KARTI RULES BİLE KASIYO
2 EL GT 1030 BULABİLİRMİYİM SENCE
Onu alacağına bunu al:GIGABYTE GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 64 Bit Nvidia Ekran Kartı BU NASIL Bİ EKRAN KARTI 450 TL
KARDEŞİM BU İYİ DEĞİLMİ SENCE MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran KartıArkadaşım 450 lira bütçem var diyorsun bekle az daha üzerine 250-300 koysan Gtx 1050 yi alırsın zaten arada indirime girdiği oluyor çoğu sitede olmadı 2.ellere bakarsın çevrende temiz. Bak ben Gtx 1050 Ti kullanan birisi olarak gayet memnunun karttan soğutması felan iyi ideal. Şimdi senin attığın karttaki tek fark video belleği başka hiçbir halta yaramaz 700 Mhz saat frekansında çalışan bir karttan hiçbir şey bekleyemezsin kargocunun kargoyu kapına getirip abi aşağı gelde beraber çıkaralım çok yoruldum deyip seni aşağıya indirmesi gibi birşey al bu kartı o durumu yaşa seni baştan uyarıyoruz pişman olma sonra nereden aldım seni hırrıme diye dolaşırsın ortalıkta
MSI GeForce GTX1050 2GB OC GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı BUDA BAYA TUZLUArkadaşım 450 lira bütçem var diyorsun bekle az daha üzerine 250-300 koysan Gtx 1050 yi alırsın zaten arada indirime girdiği oluyor çoğu sitede olmadı 2.ellere bakarsın çevrende temiz. Bak ben Gtx 1050 Ti kullanan birisi olarak gayet memnunun karttan soğutması felan iyi ideal. Şimdi senin attığın karttaki tek fark video belleği başka hiçbir halta yaramaz 700 Mhz saat frekansında çalışan bir karttan hiçbir şey bekleyemezsin kargocunun kargoyu kapına getirip abi aşağı gelde beraber çıkaralım çok yoruldum deyip seni aşağıya indirmesi gibi birşey al bu kartı o durumu yaşa seni baştan uyarıyoruz pişman olma sonra nereden aldım seni hırrıme diye dolaşırsın ortalıkta
KARDEŞİM BU İYİ DEĞİLMİ SENCE MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
Bu fiyat bandı için fena değil iyi tercih, şahsen bana fikrimi sorsaydın ben ilerisi için yatırım yapardım bu kart seni çok fazla götürmez. Şuanda yapacağın şu tercihte paranı sokağa atmaktan farksız az daha biriktir birkaç sene dayan üzerine ekle al bi Gtx 1050 seni baya idare ettirir.
Kardeşim gidip gt730 gibi salak saçma kart alacağına, MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G gayet giriş seviye bir oyun bilgisayarı için yeterli gibi görünüyor. Bir çok oyunda düşük ayarlarda rahatlıkla 30+ fps verecektir. Fakat yeterli değil, zaman zaman çözünürlükte düşürmek durumunda kalabilirsin. Sana tavsiyem, eğer maddi anlamda gerçekten diplerdeysen 1030 u alabilirsin, 730 a göre çok daha fazla performans verecektir. Fakat 150-200 tl daha koyabilirsen, 2. el gtx 1050ti yada 1050 kovalamanı öneririm. Vereceğin paraya değer bir kart almış olursun en azından. 1.5 Sene önce falan alsaydın 1050ti 550tl falandı
Kardeşim gidip gt730 gibi salak saçma kart alacağına, MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G gayet giriş seviye bir oyun bilgisayarı için yeterli gibi görünüyor. Bir çok oyunda düşük ayarlarda rahatlıkla 30+ fps verecektir. Fakat yeterli değil, zaman zaman çözünürlükte düşürmek durumunda kalabilirsin. Sana tavsiyem, eğer maddi anlamda gerçekten diplerdeysen 1030 u alabilirsin, 730 a göre çok daha fazla performans verecektir. Fakat 150-200 tl daha koyabilirsen, 2. el gtx 1050ti yada 1050 kovalamanı öneririm. Vereceğin paraya değer bir kart almış olursun en azından. 1.5 Sene önce falan alsaydın 1050ti 550tl falandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?