Bilgisayar öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Gümrüğü hesaba katmanız gerek. Dealextreme,Banggood,Amazon gibi bazı firmalar gümrük bedelinin yarısını sizin ödemeniz kaidesiyle diğer yarısınıda kendileri ödüyorlar fakat genede buradan aldığınız fiyatdan daha ucuza edinemiyorsunuz. Açıkçası o eskidendi şimdi gümrük muhafaza durumu daha sıkı ve eskisi gibi esnetilmiş kurallar ve gerekçeler yok ne yazık ki.
Ben Onu da Düşündüm Yurt Dışına Bir Arkadaşın Veyaki Bir Yakın Akraban Olmadı Komşunuz Giderse Ona Ücretleri Verirsiniz O Alıp Getirir Zaten Öyle Olunca Bi Sıkıntı Olmuyor

Üye
7 HİZMET YILI
Dışarıdan Getir Tanıdığın Biri Varsa Veya Gidicekse Ona Ücreti Verirsiniz Daha İyi Pc Toplarsın :)

Hack Tracked Fist Updated
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
LENOVO Veya ASUS al Yenin sistemci bilgisayarı alın eski pcleri bırakın artık ömrü çabuk tükeniyor..

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Aliexpress den ucuza gelebilir artıway ile dahada ucuza gelir hele donanım arşivinin ref link'i ile girersen +10 tl de bedava oldumu sana %8 indirim artı 10 tl daha zaten ucuz hepten ucuza geldi :)=

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Söylediğin oyunlarda güzel fps alırsın yüksek oyunlar pubg , csgo , rainbow six gibi oyunlarda biraz kasma sorunuyla karşılaşırsın çok olmaz ama rahatsız da eder insanı.

Üye
7 HİZMET YILI
Tekrar tekrar yazıyorum Gt730 oyun yönünde alınmaması gereken bir kart hele GDDR3 modeli artık bunlarmı kaldı piyasada ? Alacaksa ya gt 1030 alacak yada benim diğer mesajda söylediğim gibi hiç olmadı bu modelin GDDR5 versiyonunu alacak. GDDR5, GDDR3'e göre daha performanslı olur sonuçta yeni veri iletişim teknolojisini kullanıyor. Sanıyorum arkadaş burada video belleğine takıldı biraz, burada ondan daha önemlisi saat hızı oluyor. O dediğin oyunları karınca kararınca oynatsada bu kart 450 lirayı kesinlikle haketmiyor. Artan dolar kuru öncesi 150-200'e bulunabilen bir kart idi bende evde yedekte bulunması açısından almıştım herhangi bir olumsuz durum yaşarsam yedekte bulunması açısından. Ben bu kartı 179 liraya sıfır alan birisi olarak şuanki fiyatı ile 400-450 lirayı haketmeyen bir grafik kartı üzerine az daha ekleyerek temizinden bir gtx 1050 alabilir işlemciyle darboğaz yaparmı o konuda emin değilim ancak ufaktan ince ayar yaparak (o.c.) götürür diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...