force
Seçkin Üye
→merhabalar eski konu açmıştım 6k bütçem vardı şimdi artırdım
bütçe en fazla 9k iyi işlemcili oyun pc varmıdır ekran kartı gtx 1050 ti varsa olsun
sadece oyun oynamalık lazım en geç 1 hafta oyunlar: pubg mobile gta5 valorant bu tarz
oyunları kaldırılacak en iyi pc önerirmisiniz bütçe zorlarsam 11-10 yaparım.
sdfhgdsfhdsfh mantıklıymışben incehesaptan cuma günleri bekleyerek parça parça dizdim daha ucuza geldi
ince hesap güvenilinirmi ve kaç güne gelir→Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
→Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sana önerdiklerim bunlar seç beğen al
ddr 4 anakartmerhabalar eski konu açmıştım 6k bütçem vardı şimdi artırdım
bütçe en fazla 9k iyi işlemcili oyun pc varmıdır ekran kartı gtx 1050 ti varsa olsun
sadece oyun oynamalık lazım en geç 1 hafta oyunlar: pubg mobile gta5 valorant bu tarz
oyunları kaldırılacak en iyi pc önerirmisiniz bütçe zorlarsam 11-10 yaparım.
güvenilir ve hazır sistemlerde en ucuz site diye biliyorum . 3 güne kargıya veriliyor ortalamaince hesap güvenilinirmi ve kaç güne gelir
Hydro Bronze V2 | Intel i5 10400F | 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı bunu beğendim
bu ve benzer kasayı 2.el testlerine izin veren birinden 6k ya alır benceBu sisteme bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buda olabilir sağlam pcddr 4 anakart
4 gb ram
4 gb ekran kartı veya 6
268 gb ssd
500 gb hdd
işini görür bence
markalarve fiyatlar arasında eleme yapman lazım
Test ettireceklerini sanmıyorum. 2.el biraz riskli eğer farklı sehirdeysen.bu ve benzer kasayı 2.el testlerine izin veren birinden 6k ya alır bence
ben aynı şehirden sürekli kart vesaire topluyrum genelde testlere müsade ediyorlarTest ettireceklerini sanmıyorum. 2.el biraz riskli eğer farklı sehirdeysen.
Demek ki kişiden kişiye değişiyor ben bizim burda sormuştum izin vermedi.ben aynı şehirden sürekli kart vesaire topluyrum genelde testlere müsade ediyorlar
sistemde kusur vardır yoksa neden izin vermesinDemek ki kişiden kişiye değişiyor ben bizim burda sormuştum izin vermedi.
Bilmiyorum belki mining yapıyordur. Zarar görmüştür. Zaten direk uğraşmadan başkasını buldum.sistemde kusur vardır yoksa neden izin vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?