Bilgisayar oynarken nargile içmek istiyorm sizce mini nargile alınırmı 30 32 cm kullananlar gelebilrmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Pc oynarken takılırken nargile almak ıstıyorm sizce alınıp kullanılılrmı 30 32 cm lik mini nargile ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Büyükler ile küçüklerin farkı yok. Sadece tütün farkı var. İyi tütün ve iyi kömür. Ama büyük kadar performans bekleme. Beni açıkcası küçük tatmin ediyordu. Ancak dışarda arkadaşlarla büyük kullanıyorduk. evde iken büyüğü kendin bitirebileceğini zannetmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Büyükler ile küçüklerin farkı yok. Sadece tütün farkı var. İyi tütün ve iyi kömür. Ama büyük kadar performans bekleme. Beni açıkcası küçük tatmin ediyordu. Ancak dışarda arkadaşlarla büyük kullanıyorduk. evde iken büyüğü kendin bitirebileceğini zannetmiyorum.
Orta boy kafelerdekinden kucuk 50cm nasi sence

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Orta Al Bence Daha İyi Olur Balkonda İçerde Rahatlıkla Kullanırsın

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
sadece bilgisayar için istiyorsan küçük gider fakat sadece orda takılacağını sanmıyorum orta al rahat olursun

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kankam bende ufak bi tane var hatta en ufak olanlarından dikkat etmen gereken bi husus var klavyenin olduğu masada durmasın teyzemin oğluna verdim iki günlüğne tab tuşuna közü düşürmüş. çokta bi duman vs bekleme aromada kaliteli aromalar bulmak cidden zor ilk alma hevesiylede günde iki kere fgalan içersen gece başağrısından uyuyamaman muhtemel :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
küçük derken bardak nargilelerden mi bahsediyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
mantıklı olur mini nargileyle daha rahat olursun

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Şahsen nargile almak yerine e-sigaralardan alıp kullandım, kolay ve istediğin zaman aromasını kolaylıkla değiştirebiliyorsun. Sadece evde değil dışarıdada uzun bir süre kullandım ve rahattı. Dışarıya kötü bi koku bırakmıyor dumanı yumuşak ve tercihe göre şekillenebiliyor (az duman çok aroma yada tam tersi gibi). Önerim onlara bakman olacaktır.

Üye
5 HİZMET YILI
bir tane Smoke Vape alıyorsun bir de yanına karışık meyveli likit aldın mı, alsana taşınabilir nargile. Ben öyle kullanıyorum. Zevk veriyor açıkçası.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kankam bende ufak bi tane var hatta en ufak olanlarından dikkat etmen gereken bi husus var klavyenin olduğu masada durmasın teyzemin oğluna verdim iki günlüğne tab tuşuna közü düşürmüş. çokta bi duman vs bekleme aromada kaliteli aromalar bulmak cidden zor ilk alma hevesiylede günde iki kere fgalan içersen gece başağrısından uyuyamaman muhtemel :)
reis sence en az kac yasta alnmalı 15 yaşnda felan alp haftada 1 2 kez kullanılsa sıkıntı olrmu :d

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
küçük bilgisyar başında rahat olur

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dumandan pc yi oynayabilcenmi onu düşündünmü :D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
suriyelimisin kardeş sigara iç nargile nedir !!!

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Mini nargile yerine elektronik sigara daha mantıklı geldi bana pek farkı yok gibi nargile veya elektronik sigara içtiğimden değilde ikisinide denemiştim pek farkları yok tütün ile tatlandırdığı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...