Onaylı Üye
Masaüstü yüksek loptoplar 60 derece fln
Dizüstü için çok normal bir değer kankam endişe etmegod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
parçaları eklemeyi unutmuşum
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
kasa camını çıkarsam bir faydası olur mu
bence o dereceler normal değil bilgisayarının fanlarını kontrol etmeni tavsiye ederim fan ters takılmış olabilir benimde başıma gelen bişey fanı düzelttiğin anda sorun çözülür yinede çözüm olmazsa oyunun grafıklerini biraz düşürerek oynarsan daha mantıklı olur o sıcaklıklar yıpratır biraz pcyigod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
ekran kartın voltaj çeken bir kart bu yüzden normal. kasa camını çıkarabilirsin ve kasanı yüksek bi yere masanın üstüne vs. alabilirsin. fanların hızını arttırabilirsin.god of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
5500 ve 2060'lı sistemde stok soğutucu kullanmadığını farz ediyorum o yüzden şüpheye düşecek bir durum yokbilginizden şüpheye düşün bence masaüstü bilgisayarlar boşta dururken bile 40 derece üstü olur
Pc fanlarım çalışmıyor pcde o kadar ısınmıyor sorun olurmugod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
işlemci rtx2060 süper
işlemci amd ryzen 5500
god of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
Hava alarak olur ama pek te etki yapmıyabilirgod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
temp
Under 75 is good