kasa içerisindeki hava sürkülasyonu değişiceği için bence etmezgod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
parçaları eklemeyi unutmuşum
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
kasa camını çıkarsam bir faydası olur mu
90 a kadar bir sıkıntı yok diye biliyormgod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
hocam naptın siz kutupta mı oynuyorsunuz 75 çok ideal bi sıcaklıkmasaüstü için yüksek değerler bunlar maksimum 60 dereceyi görmeli
Gayet Normal.benim laptop 85 90 95 falan gidiyor sıcaklık
kanka 80 yaklasmasin 80 90 arasi yakiyor 70 iyigod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
knk ekran kartı ve işlemci macunlarını yenilegod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500
god of war oynarken bendede 50 60 çıkmıstıda 75 80 fazla crackli büyük ihtimalgod of war oynarken pc sıcaklığı 75-80 arasında dolanıyor bilgisayarlar için normal olduğunu duydum ancak 80 derece olması yinede tedirgin etti bir sorun olmaz değil mi
gpu rtx2060 super
cpu amd ryzen 5500