Pc kasasının içini temizledim daha sonra pc nin kablolarını taktım çalıştırdım pc yi fakat görev yöneticisinde Sistem boşta işlemi 99 cpu harcadığı gözüküyor bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum.
Bu işlem her bilgisayarda var. Sistem boşta işlemi ise, %100 den çalışan tüm uygulamaların CPU kullanımını çıkarınca kalan oranıdır. Ne kadar fazla olursa işlemci o kadar az kullanılıyor demektir.Pc kasasının içini temizledim daha sonra pc nin kablolarını taktım çalıştırdım pc yi fakat görev yöneticisinde Sistem boşta işlemi 99 cpu harcadığı gözüküyor bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 86632
Rat yemem imkansız pc nin fanını falan temizledim tozlarını falan işte fön makinesiyle onu yaptıktan sonra böyle gözüktü.rat yemişsindir format at düzelir ve sürümünü en az win 10 yapmanı öneririm
İntel Core 2 Quad CPU Q8300Anladığım kadarıyla Windows 7 kullanıyorsun, işlemcinin marka ve modeli nedir yazar mısın daha iyi yardımcı olabiliriz? Bunun dışında sisteminde virüs ya da arka planda çalışan bir program olabilir, fotoğraftan gördüğüm kadarıyla Windows'un bir programı çok yüksek kaynak harcıyor. Windows 10'a geçmeniz sorunu çözebilir, yeni Task Scheduler ile CPU kullanımı azalabilir.
dediğin gibi oluyor oyunlarda fps düşüklüğü pek görmedim ama yine de içim rahat değil bunu görünce pc temizlemeden önce böyle birşey yoktuboşta işlemi aslında cpu pek yemiyor cpu yiyen birşey açarsan boşta çalışma azalır o işleme yönelir yani sıkıntı yok her pc de olan birşey o
Yüksek performans'da güç seçenekleri Bios Update nasıl ediliyor pek bilgim yokBIOS Update yapmayı dene ve güç seçeneklerinden tasarrufsuz full performans ayarı yapmayı dene .
kanki bi format at demisinden pc içi temizlePc kasasının içini temizledim daha sonra pc nin kablolarını taktım çalıştırdım pc yi fakat görev yöneticisinde Sistem boşta işlemi 99 cpu harcadığı gözüküyor bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 86632