Çözüldü Bilgisayar siyah ekran veriyor ve sinyal gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, çıldırmış durumdayım. Bir ara Windows 11'e geçiş yapmıştım fakat geri dönemedim. Ben de Google'dan Windows 10 indirip kurdum. Geçen gün fark ettim ki BIOS'a falan girmiyor, siyah ekrana geçip sinyal kesiliyor. Ben de bilgisayarı formatlamaya çalıştım, hazırlanıyor, %50 olduğu zaman gene siyah ekran veriyor ve sinyal gidiyor. Google'dan Windows'un orijinal sitesinden, Windows kurmaya çalıştığımda gene aynısı oluyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
SSD'ye başka bir bilgisayardan Win10 Kurup kendi bilgisayarına geri takmaktan veya Flash Bellek ile format atmaktan başka bir çaren yok gibi. Flash ile format atmak için BİOS'a girmene gerek yok, Boot Menüsünden yapabilirsin. BİOS İle ilgili sorunun bu sayede çözülmez ise BİOS çipi ile ilgili olabilir, onu da onarım için servise götürmeni öneririm.
Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
SSD'ye başka bir bilgisayardan Win10 Kurup kendi bilgisayarına geri takmaktan veya Flash Bellek ile format atmaktan başka bir çaren yok gibi. Flash ile format atmak için BİOS'a girmene gerek yok, Boot Menüsünden yapabilirsin. BİOS İle ilgili sorunun bu sayede çözülmez ise BİOS çipi ile ilgili olabilir, onu da onarım için servise götürmeni öneririm.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...