Baktım da bazı modelleri ucuz bazıları çok pahalı, biraz işkillendirdi beni. Önerdiğin bi modeli var mı?CoolerMaster bu işte gayet iyi bi bakmalısın.
Bak bu güzelmiş teşekkür ederim. Uygun fiyata bulursam alırım bunu.Inca INC-601 6 Led Fanlı USB 2.0 7"-17" Notebook Soğutucu iyi gibi duruyor bi bakmanı tavsiye ederim
senin dediğin bu muMarkasını bilmiorum fakat mediamarkete 300 den 125 tate indirim vardi guzel bi soğutucu
Yani o düşük fiyatlı modelleri dandik değildir iyidir diyosunuz.CoolerMaster iyi bütçe modelleri yapar, arama yapabilirsiniz
Bu biraz pahalı ya beni aşarZalman ZM-NC3 200mm Fan 12"-17"
Birader sen naptın yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbiraz tuzlu ama öneririm![]()
Laptop için arıyorum post yazmayı unutmuşum"WaterCooler Corsair Hydro Series High Performance H45 - CW-9060028-WW" kullanıyorum, çok ucuz ve kurulumu zor değil, tavsiye ederim
Laptop için arıyorum post yazmayı unutmuşumyine de teşekkür ederim.
Gaming tercihim.iyi, bir iyilik için yardıma ihtiyacın varsa, bana söylersen, bir oyuncu mu istersin yoksa normal mi?
ahbap bir dell inspirion 15 oyun dizüstü bilgisayarı satın aldım, şu anda salgın nedeniyle daha pahalı olmalı, bu yüzden ekran kartlı herhangi bir dell i5 7 neslini öneririm, gerçekten harika olabilir, çok daha ucuza ödeyeceksiniz ve birkaç iyi oyun oynayacaksınız .Gaming tercihim.
Anladım hocam çok teşekkür ederim.ahbap bir dell inspirion 15 oyun dizüstü bilgisayarı satın aldım, şu anda salgın nedeniyle daha pahalı olmalı, bu yüzden ekran kartlı herhangi bir dell i5 7 neslini öneririm, gerçekten harika olabilir, çok daha ucuza ödeyeceksiniz ve birkaç iyi oyun oynayacaksınız .
Post automatically merged:
ahbap bir dell inspirion 15 oyun dizüstü bilgisayarı satın aldım, şu anda salgın nedeniyle daha pahalı olmalı, bu yüzden ekran kartlı herhangi bir dell i5 7 neslini öneririm, gerçekten harika olabilir, çok daha ucuza ödeyeceksiniz ve birkaç iyi oyun oynayacaksınız .
Senden bahsetmeyi unuttum
Coller Master T400İ iyi bir model ve uygun fiyatlıdır istersen bakabilirsin.Baktım da bazı modelleri ucuz bazıları çok pahalı, biraz işkillendirdi beni. Önerdiğin bi modeli var mı?