11 Mar 2020 #41 HardWTF H Onaylı Üye Katılım 11 Mar 2020 Mesajlar 77 Tepki puanı 15 Ödüller 5 Yaş 32 6 HİZMET YILI kanka bu butcede pek bı ıyı bısı alamazsın bende aldım memnun degılım döviz yukseldı hersey fıyatları ucuyor
kanka bu butcede pek bı ıyı bısı alamazsın bende aldım memnun degılım döviz yukseldı hersey fıyatları ucuyor
11 Mar 2020 Konuyu başlatan #42 kaandersleri K Onaylı Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 52 Tepki puanı 5 10 HİZMET YILI selimaktas' Alıntı: Dalgamı geçiyorsun o casper belki dünyadaki en iyi pc ama 29k pere lazım brom Genişletmek için tıklayın ... benim attığım senin attığını demedim o çok pahalı 2100tl idi benimki
selimaktas' Alıntı: Dalgamı geçiyorsun o casper belki dünyadaki en iyi pc ama 29k pere lazım brom Genişletmek için tıklayın ... benim attığım senin attığını demedim o çok pahalı 2100tl idi benimki
11 Mar 2020 #43 mehmetkpk1 M Onaylı Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI teknobiyotikden bak bence bazen iyi şeyler geliyor yada youtubeden videolar izle istediğin fiyatı yaz gaming pc yaz fps değerlerinede bak işlemci amd ekran kartını nvida al yıllar boyu kullan derim :d
teknobiyotikden bak bence bazen iyi şeyler geliyor yada youtubeden videolar izle istediğin fiyatı yaz gaming pc yaz fps değerlerinede bak işlemci amd ekran kartını nvida al yıllar boyu kullan derim :d