Alınmaz tabiki 165hz al4060lı sistem + 144 hz monitör alınır
Evet 22 k ya buldum bitane 192 bit ama geri kalanıda tamamlamaya çalışcaz artık bi şekilde 8 bin tl kalıo cepre artık krediye mi yüklensem bilemedimDostum Nvidia GeForce RTX 4070 Ti 12 gb ekran kartları zaten en az 20k zaten
evet öyle ekran tamam da diğerlerine yettiremedik bi şekilde halledecez artıkince hesap veya vatana bakabilirsin hazır sistemler war
evet itopyayı biliom ordan da baktımda ekran kartını halettim 22 k tuttu 192 bit amabence itopya incehesap gaminggentr gibi yerleri kovala yılbaşı indirimini beklersen güzel şeyler alabilirsin
ekran kartının yanında güzel bi monitör şart eskileri satışa verdim bakalım ne kadar gelcek ona göreAlınmaz tabiki 165hz al
evet ekran kartını aldık geriye kaldı diğer parcalarKendin topla uygulamarlardan alma aga tavsiye etmem
knk sıfır daha sağlıklı gibi özellikle ekran kartını sıfır aldımletgo sarı sitelere bak
2el
evet yeter tabi 16 ama hem oyunlar hemde ida cad ve bi kaç çizim programı var maya zbrush ve 3Dmax kullanıom oyunlar açıkken kasma yapmasınArkadaşım yaklaşık 12 GB kapasiteli Nvidia GeForce RTX 4070 Ti ekran kartları en iyisidir ve 16 GB RAM yeterlidir.
biliom ya burdaki arkadaşların önerisini alayım dedimyoutubede daha net bula bilirsin
evet ekran kartını ordan aldım 22 k ya geldikasim indirimleri var kanka baktin mi
Teşekkür ederim öneri için5600 ve 3070 li sistemlere bak
nasıl knk anlamadımolmadı yaa nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?