vlla bunu bende bılmıyorum bakcaz gıdecegım unıye goreUnide yurtta kalacaksan laptop şart, evde kalacaksan pc hocasi ve donanım arşivin videolarına göz at o fiyat aralıklarında toplama pclerini bulursun.
max q degıl ama lacagım laptopHocam şöyle söyleyeyim laptop üzerinde alacağın bir RTX performansı masaüstü ile aynı olmayacaktır. Monster Tulpar oldukça kaliteli bir seri olmakla beraber MSI ve Asus Rog serisine de gözatabilirisin
at bakayımTechnoPc Wind Tunnel Z
dekstop pc düşünüyorsan önerebilirim şuan indirimde 9k civarı olmalı
teşkkürler unıde yayın ve programlama yapcagım yanı home ofıs calısacam moster onerırmısınn ?dostum üniye gidiyorsun ve masaüstü alman biraz mantıksız çünkü hoca yarın pcleri getirin der sen götüremezsin okuldaki pcler seni karşılamaz arkadaşların toplu şekilde kulüp etkinliğine gider sen gitsen de elin boş kalır yani tavsiyem ünide laptop 1 numaradır
moonster önermem çünkü alanların memnun olma olasılığı yarı yarıya şahsen ben durumum yüzünden kötü bir laptop kullanıyorum ama moonster alan arkadaşlarım memnun değil Asus Dell alanlar ise iyi ki almışım diyor ve bende kullandım birçok kez ne gayet güzel ve performanslı iditeşkkürler unıde yayın ve programlama yapcagım yanı home ofıs calısacam moster onerırmısınn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?