Onaylı Üye
üni için laptop al rahat et bi yerden bi yere giderken memlekete vs kafan rahat olur
üniv de yurtta kalacaksan leptop şart ortamın müsayit olursa masa üstü al ileriye dönük parca değiştirebilirsinbeyler sa unıye gıdecem bılgısayar programcılıgı okuyacam laptop alacaktım kararımı degıstırdım kasa dızecem fakat pek bılgım yok 9-10k arası rtx bır kasa toplayabılırmısınız ?
laptop monster dusunuyordum olmasa laptop alırım monster nasıl dır ?
düşündügüm model=Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tulpar t5 19.2 bakyıorummonster tulpar serisine bak kardeş baz versiyonların fiyatı uygun
hocam üniye gideceksin sana her an yanında taşıyabileceğin pc lazım . masaüstünü aklından çıkar .beyler sa unıye gıdecem bılgısayar programcılıgı okuyacam laptop alacaktım kararımı degıstırdım kasa dızecem fakat pek bılgım yok 9-10k arası rtx bır kasa toplayabılırmısınız ?
laptop olarak hangi modeli alırsan al tüm markalar 2 tip işlemci kullanıyor. ya inteli yada amd yi. ekran kartı yine aynı şekilde mesela lenovanın üretmiş olduğu bir anakart ekran kartı işlemci yok bir nevi oem gurubuna giriyor hepsi. burada dikkatg etmeniz gereken şey chipset arızası. zamanla bir çok laptop chipset arızası verir. mesela toshibanın bazı serileri asusus bazı serielri sürekli 2 yıldan sonra chipset arızası vermesidir. kafam rahat kalsın dersen oem toplama masa üstü bilgisayarı tavsiye edebilirimbeyler sa unıye gıdecem bılgısayar programcılıgı okuyacam laptop alacaktım kararımı degıstırdım kasa dızecem fakat pek bılgım yok 9-10k arası rtx bır kasa toplayabılırmısınız ?