Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz geç kalmışsın hocam be fiyatlar çok uçuk ben geçen yıl kasım ayında topladım 2000 TL ye giriş seviyesi işimi görüyor AMD ryzen 3 1200 rx 550 ekran kartı 8 GB ram 120 GB ssd
Bu yüzden bu ülkede yasamak istemiyorum her yerde ucuz inanlar için kolaylık yapılmıs ama maalesef bizim ülkede parasız bişey olmuyor yapacak Bişey yok
Amd Ryzen 3 1200 İşlemci (3100 mhz, 4 çekirdek)
Gtx 750 TI ekran kartı (2GB)
8 GB Ram (2.400 mhz)
240 GB SSD
Biosstar A320MH Ana kart
Quadro ışıklı kasa (oldukça geniş havadar kasaları var)
3000 liraya çok rahat böyle bir sistem toplarsın bende şuan bu sistemin aynısı var 75 hz monitörümle cs:go'da en yüksek ayarlarda en aşağı 130-150 LoL'de en yüksek ayarlarda en aşağı 150 FPS alıyorum Valorant'ta filan 200 altı inmiyor zaten. Üstte söylediğim sistemle orta ölçekteki popüler oyunları rahat rahat oynarsın ben bu sistemle render filanda alıyorum 4k render almadığın sürece işini görür. Visual Studio gibi işlemci odaklı yazılımlarda yormaz bilgisayarını (yaptığın işleme göre değişir tabi orta ölçekli sıradan bir insan gibi kullanırsan rahat rahat taşır).
3000k toplama bence biraz daha paranı biriktir vatan bilgisiyarda oem hazır sistemler al istersen ben aldım memnunum bir sıkıntı felan da yaşamadım 3000 tl ye almıştım önceden şimdi biraz fiyatlar pahalanmış