İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
tek bir siteye bağlı kalmayın bence itopya, incehesap, teknobiyotik, inventus gibi yerlerin hepsine bakın
rica ederimyok ya hepsine ayrı yer açılmış diye tek tek tavsiye almak istemiştim kararsız kaldım o yüzden.
teşekkür ederim tavsiye için
fiyatı en uygun olan yerden almayı planlıyorum bazı yerlerde toplanmış olarak paketler gördüm bir detek bir siteye bağlı kalmayın bence itopya, incehesap, teknobiyotik, inventus gibi yerlerin hepsine bakın
ben daha 1 hafta önce topladım pcyiKasa oluşturmak istiyorum sizce AMD mi yoksa Nvdia mı ?
itopya iyidir kardeşimKasa oluşturmak istiyorum sizce AMD mi yoksa Nvdia mı ?
bana da bu mantıklı geliyor aslında ama paraya kıyıp nvidia olayına da girebilirim kafam rahat olsun istiyorum biraz danvidia ve microsoft işlemci pahalı zengin işi biraz, f/p istiyorsan amd tek geçerim.mesela i9 yapacağına ryzen 9 daha mantıklı hızlı ve ucuz![]()
katılıyorum dediğinize tabi araştıracağım7 aydır amd sistem kullanıyorum bi kere teklemedi hiçbir oyundada sıkıntı çıkarmadı. yinede düşün pahalı olan her zaman en iyisi değildir![]()
müdür yanlış anlama o fiyata orta seviye ekran kartı alırsın sadece kasa olarak komple zor 2. el kasalara yöne ekran kartı en azından 1050 1060 1070 olan2000 lira bütçem var hangi markaları tavsiye edersiniz ?