Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sistemini bilmediğimden bişey diyemem lakin kendi sistemimden örnek vereğim 4 5 gün açık bıraktıgım zamanlar oldu knight oynarken herhangi bişey olmadı i5 6400k gtx 960
11 yıllık bilgisayar (elbette bir kaç parça değişti) neredeyse her gün en az 10-15 saat kadar açık duruyor ve boşta da değil sürekli ya oyun ya başka bir işlemde hiçbir problem yok
Sistemini sürekli olarak yüksek seviyede kullanıyorsan ram cpu gpu falan sadece onlara zarar verir ama yormadan düşük ve stabil denecek gibiyse bir sıkıntı olmaz. Elektrik faturası dışında
Arka planda fazla çalışan bir şey olmazsa iyi olur çünkü öyle olursa parçalar çok ısınır fan yetmeyebilir eğer geceleri sık elektriğiniz kesilmiyorsa bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Bilgisayarın Çok ısınır ve bilgisayarının arkasında video,oyun,otomatik çalışan bir şey varsa bilgisayarının fanları açıksa daha da zorlarsın bilgisayarı ama bilgisayarında hiçbir şey açık değil ise fazla bilgisayarın yorulmaz.
Ben eski pc mi 5 gün aralıksız uykuya almadan çalıştığını biliyorum pc de bir program veya oyun indirmiyorsan günlük 8-10 saat bir sıkıntı yapmaz eğer pc boşta çok ısınma yapıyorsa bu sıkıntı işte macun ve temizliğine dikkat et
Pc den çok modem ısınır benim modemimde ise arkalı önlü çift ekran kartı fanı bağlı modemim hiç ısındığını görmedim