bilgisayara bulaşan virüsler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar ben bugün pubg mobile hilesi kurdum ilk öncelikle antivirüsleri falan herşeyi devre dışı bıraktım hileyi indirdim kurdum sonra pubg mobile çaılştırdım ondan sonra hile çalıştı 1 saat oynadıktan sonra çıktım ve antivirüs programımı açtım sorunlar var dedi bende çöz dedim sonra bian hiçbirşey çaılşmadı siyah ekran belirdi ve hatalar çıkttı kapat kapat birdaha çıkıyorlardı sonra yenşden başlatıp antivirüsle bir şekilde halletim ben şimdi pubg mobile hileyle oynamak istiyorum ama virüs bulaşıyor sizce napmallıyım yani indirmemelimiyim yani bu site güvenilir değilmi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar ben bugün pubg mobile hilesi kurdum ilk öncelikle antivirüsleri falan herşeyi devre dışı bıraktım hileyi indirdim kurdum sonra pubg mobile çaılştırdım ondan sonra hile çalıştı 1 saat oynadıktan sonra çıktım ve antivirüs programımı açtım sorunlar var dedi bende çöz dedim sonra bian hiçbirşey çaılşmadı siyah ekran belirdi ve hatalar çıkttı kapat kapat birdaha çıkıyorlardı sonra yenşden başlatıp antivirüsle bir şekilde halletim ben şimdi pubg mobile hileyle oynamak istiyorum ama virüs bulaşıyor sizce napmallıyım yani indirmemelimiyim yani bu site güvenilir değilmi
oradan bulaştığına eminmisin ?

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Anti virüs programı zaten virüs olarak algılıyor 3.part yazılım olduğu için fakat siyah ekranı vs bilemiyorum daha önce bu siteden hiç böyle bişey yaşamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Knk şu ana kadar bu site üzerinden hiç virüs yemedim ve şöyle bişey var anti virüs programları hileleri virüs olarak algılar 3.part yazılımlar olduğu için.fakat siyah ekranın nedeni ni anlayamadım kb :/

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hileler tabiki de antivirüsü kapatmak istyecektir çünkü kaçak illegal bir iş yapıyorsun fakat o hile kimin yazdığı önemli ne niyetle yazdığı önemli mesela ben dışarıdan bir hile bulurum burada paylaşırım herkes çok beğenir ama hiç bir şeyden haberleri yoktur o yüzden dikkatli olmalısın bu forumu kötülemek gibi bir niyetim yok şimdiye kadar indirdiğim hilelerden her hangi bir sorun yaşamadım

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kesinlikle güvenilir dostum.O trojen vs. zararsızlar.Cracklenmesin diye varlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
içinde kötü bir şey yok, kesinlikle bir hiledir, anti virüs onu virüs olarak görür ancak sorun yaşarsanız sadece VİRUSTOTAL sonucunu kontrol etmez.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her hile windows defender tarafından virüs olarak karşılanıyor bu sitede bir sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum hiç bir hile virüssüz değildir, kimse sana cezasız illegal program vermez.
Bu aynı +18 sitelerdeki gibi bazılarına girdiğinde bilgisayarına istemsizce virüsler sızar.
Kendi elinle kendi cezanı çekmen için sana virüsü veriyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk virüs diye algılıyo ama yok uygulamada vürüs koruma özeliği olmadığı için bilgisayar virüs diye algılıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...