Çözüldü bilgisayara özel kod yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sadece o bilgisayarda çalışan bi python kodu yazmam için hangi kütüphaneyi komutu kullanmam gerek?

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Pyton öğrenmeye ne zaman başladın. Şu an neresindesin ? nereye kadar geldin. bende yeni başladım da

Üye
6 HİZMET YILI
doğru anladıysam şunla yapabilirsin os.system(“chrome.exe”) gibi örneğin cmd kodlarını kullanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
pyhton kodu nedir beyler
python c++ gibi bir kodlama dili oldugunu bılıyorum cok zor bir kodlama türü oldugunu ve guçlü bir kodlama türü oldugunu bılıyorum bircok oyunu+sosyal medya hesabını+oyun hesabını bu kod ıle hackleye bılırsın ayrıca e posta hesaplarıda hacklene bılıyor dıye bılıyorum
Post automatically merged:

pyhton kodu nedir beyler kod nasıl yaziliyo banada haber
python c++ gibi bir kodlama dili oldugunu bılıyorum cok zor bir kodlama türü oldugunu ve guçlü bir kodlama türü oldugunu bılıyorum bircok oyunu+sosyal medya hesabını+oyun hesabını bu kod ıle hackleye bılırsın ayrıca e posta hesaplarıda hacklene bılıyor dıye bılıyorum YAZMAK ICIN PROGRAMLARI VAR INTERNETTE ARASTIRABILIRSIN
Post automatically merged:

python c++ gibi bir kodlama dili oldugunu bılıyorum cok zor bir kodlama türü oldugunu ve guçlü bir kodlama türü oldugunu bılıyorum bircok oyunu+sosyal medya hesabını+oyun hesabını bu kod ıle hackleye bılırsın ayrıca e posta hesaplarıda hacklene bılıyor dıye bılıyorum COK GUCLU BIR KODLAMA DİLİ YANI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...