Bilgisayara sızma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim bir discord sunucum var ve bu sunucuda birlerine yetki vermem lazım fakat işin korktuğum yanı yetki verdiğim kişinin sunucuda pislik yapması.
Bunun önünede şu şekilde geçmeyi düşünüyorum burda sizlerden gelen yardımlara ihtiyacım var
Mesela yetki vericeğim kişiye şartlar bunlar bunlar diye sözleşme koyucam önüne oda ister kabul etsin ister etmesin(mesela adamın ıp adresini alıcam bişey yaptığında onun pc sine sızıp bende onda bişeyler yapıcam fakat bunu nasıl yapıcam konusunda pek fikrim yok) illa ıp adresi demiyorum sadece örnek verme amaçlı
Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
siber zorbalık yapmak istiyorsun yani :D hocam iyi bi hacker olması lazım onun için trojan atmak lazım pcsine

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
trojen atmalısın ama discord hesap çalmak istiyorsan token trojen at ve tokeni ile giriş yap.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Siz beni yanlış anladınız dostlarım siber zorbalık falan değil.adam benim sunucumda yetkili olucaksa ve yetkili olduğu sürecte discorttaki herkesi atarsa diye elimde koz olması lazım

Üye
5 HİZMET YILI
KRAL bence çok şey yapma sıkıntılı işler onlar başına iş alırsın :D

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Siz beni yanlış anladınız dostlarım siber zorbalık falan değil.adam benim sunucumda yetkili olucaksa ve yetkili olduğu sürecte discorttaki herkesi atarsa diye elimde koz olması lazım
dostum bir tane bot yapmışlar onu sunucuna ekliyorsun ve bir kişiyi banlarsa bile yetkileri düşüyor !

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum bir tane bot yapmışlar onu sunucuna ekliyorsun ve bir kişiyi banlarsa bile yetkileri düşüyor !
E kanalları silince nolucak
Birde dostum adamlar şunu yapıyor şahit oldum yani kendileri şuan yetkili ya sunucuya bot sokuyorlar ama o bot ta kendisi oluyor adam heryerin altını üstüne getirdikten sonra benim de sözleşmemde yazanı yapmam lazım ama bunu nasıl yapıcağım hakkında pek fikrim yok bilmem anlatabildimmi

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Birde dostum adamlar şunu yapıyor şahit oldum yani kendileri şuan yetkili ya sunucuya bot sokuyorlar ama o bot ta kendisi oluyor adam heryerin altını üstüne getirdikten sonra benim de sözleşmemde yazanı yapmam lazım ama bunu nasıl yapıcağım hakkında pek fikrim yok bilmem anlatabildimmi
kankam kanalları rolleri ve odaları silerse oto rol alıyor. videolarını izle istersen botun adını unuttum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben şu işleri baya öğrenmek istiyorum da zor be abi

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İpden Felan Bilgisayar Sızma Gerçekten Mi Onun İçin Üst Düzey Bilgin Olması Lazım Kafana Göre İstediğin Kişinin Bilgisayarına Giremezsin Siber Suçda Oluyor Bu Arada Cezası Vardır Fiziksel Olarak İş Yapman Lazım Bu Arada

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
knk öğretinde yapalım teamviever bi bildiğimi xD

Üye
5 HİZMET YILI
kral ben gelebilirim ama benim kendi sunucum var ve bayağı büyüyoruz ben eğer o sunucudan çıkarsam sana yazarım mesajına cevap olarak gelirim ve bir de şunu diyebilir bazıları mesela bir sunucun varsa 2 tanesine giremiyor musun diye bunu şöyle cevaplayacağım çünkü o sunucudaki arkadaşlarda benim dc hesabım var o sunucudan aşka sunucuya girmiyorum yani kusura bakma ama gelecek olursam söylerim kral

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
hocam yetkili yapma en iyisi sen o şahısları kafan rahat olsun

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
trojen atman lazım önce bilgisayarına dostum bazı programlar var ama buraya yazmıcam onları kullanarak sızabilirsin trojenden sonrası çorap söküğü gibi

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pc ye trojan atman lazım dostum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...