Üye
dostum bir tane bot yapmışlar onu sunucuna ekliyorsun ve bir kişiyi banlarsa bile yetkileri düşüyor !Siz beni yanlış anladınız dostlarım siber zorbalık falan değil.adam benim sunucumda yetkili olucaksa ve yetkili olduğu sürecte discorttaki herkesi atarsa diye elimde koz olması lazım
E kanalları silince nolucakdostum bir tane bot yapmışlar onu sunucuna ekliyorsun ve bir kişiyi banlarsa bile yetkileri düşüyor !
kankam kanalları rolleri ve odaları silerse oto rol alıyor. videolarını izle istersen botun adını unuttumE kanalları silince nolucak
Birde dostum adamlar şunu yapıyor şahit oldum yani kendileri şuan yetkili ya sunucuya bot sokuyorlar ama o bot ta kendisi oluyor adam heryerin altını üstüne getirdikten sonra benim de sözleşmemde yazanı yapmam lazım ama bunu nasıl yapıcağım hakkında pek fikrim yok bilmem anlatabildimmi
Eyv kardeşim bakıcamz
kankam kanalları rolleri ve odaları silerse oto rol alıyor. videolarını izle istersen botun adını unuttum
Ben 6aydır öğrenmeye çalışıyorum dostum ama sordum soruya bak işte seviyosan geç olmadan gir işin icine bencrben şu işleri baya öğrenmek istiyorum da zor be abi
hocam yetkili yapma en iyisi sen o şahısları kafan rahat olsunE kanalları silince nolucak
Birde dostum adamlar şunu yapıyor şahit oldum yani kendileri şuan yetkili ya sunucuya bot sokuyorlar ama o bot ta kendisi oluyor adam heryerin altını üstüne getirdikten sonra benim de sözleşmemde yazanı yapmam lazım ama bunu nasıl yapıcağım hakkında pek fikrim yok bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?