Bilgisayarda ani FPS düşüşleri oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar, Bilgisayarımda anlık FPS düşüşleri yaşıyorum. Ne kadar anlık bilemiyorum ama baya uzun sürüyor. Mesela Valorant oynarken girdiğim oyunun ilk 2 round oyun komple donuyor, arkadaşımda oyundan düşmüş gibi gözüküyorum. Oyun donukken ara sıra geldiği için oyundan tam düşmüşte olmuyorum. Fakat 1-2 round geçtikten sonra düzeliyor. Her oyunda bunu yaşıyorum. Bilgisayarın kendisinde bile bazen yaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Neden kaynaklı olabilir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bilgisayar sisteminiz nedir ? Valorant'ı kaldıracak kadar güçlü mü, ek olarak 'Bilgisayarın kendisinde bile bazen yaşıyorum'' cümlenizden, sorunun bilgisayırınızın eski olduğundan dolayı kaynaklandığını dşünüyorum.

Tek çare yeni bir PC gibi gözüküyor maalesef.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Radeon RX 460 HD Graphics Ekran kartı
8 GB RAM
AMD Athlon(tm) X4 860K Quad Core Processor İşlemci

Kanka kısa sistemimde bunlar mevcut. Mesela format attığım zaman normal bir şekilde kullanabiliyorum. Bu sorunları yaşamıyorum. Fakat bir kaç hafta sonra tekrar yaşamaya başlıyorum.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
tamamen pc kalitesine bağlı özelliklerine göre değişir sistem iyiyse fps iyidir kotuyse pc yenilemen gerek oyun oynadığında farkı gorursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...