Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
monitörü masan genişse biraz uzaklaştır göz kuruluğu için doktora gittiysen büyük ihtimal damla vermiştir kullanmayı ihmal etme aynı şekilde gözlüğü kullan parlaklığı ve netliği düşür gündelik kullanımını önemli işlerin yoksa 3 4 saat düşürebilrisin zaten bir süre sonra düzelir doktorun göz ile bi sıkıntın olmadığını söylemiş zaten
Bende genelde 4.5 saat bilgisayar başında durdugumda göz ağrısı oluyor bu olduğunda bilgisayar başından kalma vakti geldi demektir sağlığımıza dikkat etmek en önemli şey
Bu dönemde neredeyse herkesin sorunu bu, ben monitörü olabildiğinde uzakta tutmaya çalışıyorum ve belli aralıkta bir bilgisayardan kalkıp başka işlerle uğraşıyorum.
Boş vakitlerimde yani okuldan arta kalan zamanlarımı bende bilgisayar ile geçiriyorum sana tavsiyem ekrana çok yakın bakma ve otururken kambur oturma bu bir zaman sonra vücudunda (gözlerinde ve boynunda) kalıcı hasar bırakabilir kamburluk ve göz bozukluğu gibi. Arkadaşlar çok güzel açıklamış monitörün ışığını biraz kısman sana fayda sağlayabilir.
Ne sıkıntısı ya ben okuldan geldiğim gibi oturup gece 1-2 de kalkıyorum yaklaşııık 16:40 dan 02:00 kadar sürüyor. Hala ölmedim hayattım altıüstü bi kaç saatcik.