instagramda sadece, telefonda açılıyor her şey profillere ulaşabiliyorum ama bilgisayarda böyle hata veriyor.sadece instagramdamı alıyorsun bu hatayı yoksa genel olarak mı?
Oturum açtınız mı web sayfasında ?instagramda sadece, telefonda açılıyor her şey profillere ulaşabiliyorum ama bilgisayarda böyle hata veriyor.
Deniyim vpn aç demişler ama hepsini deneyeyim geri dönüş yapıcam.çok klasik olacak ama modeme res atar mısın?
Vpn ve modem res işe yaramadı hala aynı.Vpn i kontrol et. Arada bi instagram yapıyor böyle şeyler kendiliğinden de düzelebilir
nasıl yani daha açıklayıcı?dns ayarlarına bak dostum
Instagram da sorun var. Bir kaç saate düzelmezse tarayıcı verilerini temizle.Ekli dosyayı görüntüle 69433
Böyle bir hata alıyorum bilgisayarda profillere ulaşamıyorum bilen birisi var mı?
çerez silmeyi çoğu şeyi denedim başka tarayıcı vesaire ama bir süre sonra kendi kendine düzeliyor sonra yine aynısını yapıyor :dBende de ara sıra böyle oluyor çerezleri silip başka bir tarayıcıda giriş yapıp sonra tekrar eski tarayıcıma geçiyordum sorun düzeliyordu.
bilgisayardaki instagram biraz sıkıntı ya zaten ara sıra bendede oluyor.çerez silmeyi çoğu şeyi denedim başka tarayıcı vesaire ama bir süre sonra kendi kendine düzeliyor sonra yine aynısını yapıyor :d
Dns le değil sayfadan kaynaklı büyük ihtimallednsden olabilir kontrol etmeni tavsiye ederim.
Mozillada yapabilirsintarayıcı değiştirmeyi deneyebilirsin operadan falan girmeyi