Onaylı Üye
Bu uygulamalar bilgisayarımda gözükmüyor arkadaşlar ve fotoğrafta olan bölümden silme işlemi gerçekleştiremiyorum ancak bu şekilde uygulamalar gözüküyor silebiliyor olsam silicem sadece gözüktüğünü ikaz ediyorum konuyla ilgili bilgisi olmayan lütfen cevap yazmasın teşekkürler
Kankacım konuyla ilgili bilgisi olmayan felan yazmıssında tam bilgili olucaz diye birşey yok nedir bu gerginlik ki? Bilen söyler forumu açan kişi herkesin söylediğini birleştirir umarım uslubunu düzeltirsin.Bu uygulamalar bilgisayarımda gözükmüyor arkadaşlar ve fotoğrafta olan bölümden silme işlemi gerçekleştiremiyorum ancak bu şekilde uygulamalar gözüküyor silebiliyor olsam silicem sadece gözüktüğünü ikaz ediyorum konuyla ilgili bilgisi olmayan lütfen cevap yazmasın teşekkürler
Bilginiz yoksa bilgisayar kullanmayınız, iyi günler.Bu uygulamalar bilgisayarımda gözükmüyor arkadaşlar ve fotoğrafta olan bölümden silme işlemi gerçekleştiremiyorum ancak bu şekilde uygulamalar gözüküyor silebiliyor olsam silicem sadece gözüktüğünü ikaz ediyorum konuyla ilgili bilgisi olmayan lütfen cevap yazmasın teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?