Bilgisayardaki görüntüyü üç görüntüye çıkartan ekran kartı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
5500 TL.
R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaşlar, şu anki bilgisayarımda bir VGA, bir HDMI iki farklı görüntü alıyorum fakat üç farklı görüntüye çıkarabilmem için sizce nasıl bir ekran kartı almam gerekir? Bütçe çok uçmasın :) Önerisi olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ne için kullanılacak? Oyun oynanmyacaksa, artık orta seviye dahili GPU'lar bile 3 ekran destekliyor.

R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bütçemi düşük ondan mı ? böyle söyledin :)

Ne için kullanılacak? Oyun oynanmyacaksa, artık orta seviye dahili GPU'lar bile 3 ekran destekliyor.

web tasarım işiyle uğraşıyorum açıkcası çok oyun oynayan birisi değilim adobe corel tarzı grafik programlarıda kullanıyorum bunların yanı sıra bütçeyi 8 bine kadar zorlayabilirim bu yönde öneriniz varsa çok memnun olurum dostlar

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bütçemi düşük ondan mı ? böyle söyledin :)

web tasarım işiyle uğraşıyorum açıkcası çok oyun oynayan birisi değilim adobe corel tarzı grafik programlarıda kullanıyorum bunların yanı sıra bütçeyi 8 bine kadar zorlayabilirim bu yönde öneriniz varsa çok memnun olurum dostlar
RTX titan GTX titan gibi seriler sadece bu işlemler için üretilmiştir onun dışında yine NVIDIA almanı öneririm 1070 mesela çok iyidir render konusunda.

R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
önerileriniz için teşekkür ederim dostlar amd ve nvidia arasında kararsız kalıyorum uzun süre cihazı kullanıyorum sizce dayanıklılık ve uzun ömürlü olması açısından hangi markayı önerirsiniz tabi fiyat farkıda var muhakkak ama sizce iki markada farketmeksizin iş görür mü?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
temiz bir 1080 veya 1070 bulursan işini fazlasıyla görür onun haricinde Rx580 Veya Rx570 hiç arama derim çünkü o kartların %99'u mining için kullanılmış oluyor

R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
temiz bir 1080 veya 1070 bulursan işini fazlasıyla görür onun haricinde Rx580 Veya Rx570 hiç arama derim çünkü o kartların %99'u mining için kullanılmış oluyor
öneriniz için teşekkür ederim peki ikinci el ekran kartı alınmasını tavsiye edermisiniz ? bazı arkadaşlar memnunmuş bir sıkıntı yaşamayanlar da varmış ama sıfır alma taraftarıyım garanti olur diye düşünüyorum

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
öneriniz için teşekkür ederim peki ikinci el ekran kartı alınmasını tavsiye edermisiniz ? bazı arkadaşlar memnunmuş bir sıkıntı yaşamayanlar da varmış ama sıfır alma taraftarıyım garanti olur diye düşünüyorum
bu konuda en önemlisi satan kişinin verdiği güven şayet 30-40 dakikalık bir teste sokmakta sorun görmüyorsa kartı ve kartın sıcaklığının referans değerlerde olduğunu kanıtlayabilirse ikinci el alabilirsin onun haricinde bazıları mining yaptığı için genelde uzun süreli testler yapmak istemeyebiliyorlar. Alırken kartın vidaları ne durumda hiç sökülmüş mü açılıp macun değişimi yapılmış mı kontrol etmekte fayda var.

R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bu konuda en önemlisi satan kişinin verdiği güven şayet 30-40 dakikalık bir teste sokmakta sorun görmüyorsa kartı ve kartın sıcaklığının referans değerlerde olduğunu kanıtlayabilirse ikinci el alabilirsin onun haricinde bazıları mining yaptığı için genelde uzun süreli testler yapmak istemeyebiliyorlar. Alırken kartın vidaları ne durumda hiç sökülmüş mü açılıp macun değişimi yapılmış mı kontrol etmekte fayda var.
Gayet açıklayıcı yazmışsınız gerçekten elinize sağlık bu önerilerinizi dikkate alacağım 🙏

R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam bütçem 8bin kadar zorlayabiliyorum, açıkcası o yüzden ikinci el almaya gidiyor aklım ama tabi sıfır almak daha mantıklı aslında

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ekran kartı sıfır alınır bence yada yeni kulanılmışsa alınır ama riskli diye biliorum o yüzden keyfine bak anlayan biriyle al
katılıyorum 2. el ekran kartı alınmaz mining yapılanlar var piyasada çoğunlukla onlarda leş

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
çoğaltıcı kullansan işini görmezmi hepsine aynı ekranımı verir ?

R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Çoğaltıcı kullanınca iki ekrandan birini kopyalıyor 3. ekran farklı bir işlem için kullanılamıyor, ekran kartım yeterli değil sanırım biraz daha iyi bir ekran kartı alarak çözmem gerekiyor diğer arkadaşlarında dediği gibi ikinci ekran kartlarında da çoğunlukla mining işlemler yapıldığı için temiz bir şey bulmakta zor en iyi si sıfır bir bir ekran kartı almak gibi gözüküyor yine de herkese çok teşekkür ederim önerileriniz için iyi ki varsınız

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çoğaltıcı kullanınca iki ekrandan birini kopyalıyor 3. ekran farklı bir işlem için kullanılamıyor, ekran kartım yeterli değil sanırım biraz daha iyi bir ekran kartı alarak çözmem gerekiyor diğer arkadaşlarında dediği gibi ikinci ekran kartlarında da çoğunlukla mining işlemler yapıldığı için temiz bir şey bulmakta zor en iyi si sıfır bir bir ekran kartı almak gibi gözüküyor yine de herkese çok teşekkür ederim önerileriniz için iyi ki varsınız
dostum bütçeni biraz daha arttırabilirsen rtx 3060 seviyesi bir ekran kartı sein için daha iyi iş görür
biliyorum render yapımında ekran kartının grafik çözünürlük birimi ve hafızadan yani oyunlardan çok daha fazla yediği için
seni kurtaracak rtx seviyesinde bir ekran kartı olması gerekli

R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dostum bütçeni biraz daha arttırabilirsen rtx 3060 seviyesi bir ekran kartı sein için daha iyi iş görür
biliyorum render yapımında ekran kartının grafik çözünürlük birimi ve hafızadan yani oyunlardan çok daha fazla yediği için
seni kurtaracak rtx seviyesinde bir ekran kartı olması gerekli
Bütçemi 8bin liraya kadar zorlayabiliyorum sizin yazdığınız modeli internette inceledim aslında bütçem yetiyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
cihazımın genel özellikleri bu şekilde alırken neye dikkat etmem gerekir, öneriniz için teşekkür ederim 🙏

R I Z A
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bu model önerilmişti dostum, yine de teşekkürler 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...