Ne için kullanılacak? Oyun oynanmyacaksa, artık orta seviye dahili GPU'lar bile 3 ekran destekliyor.
RTX titan GTX titan gibi seriler sadece bu işlemler için üretilmiştir onun dışında yine NVIDIA almanı öneririm 1070 mesela çok iyidir render konusunda.bütçemi düşük ondan mı ? böyle söyledin
web tasarım işiyle uğraşıyorum açıkcası çok oyun oynayan birisi değilim adobe corel tarzı grafik programlarıda kullanıyorum bunların yanı sıra bütçeyi 8 bine kadar zorlayabilirim bu yönde öneriniz varsa çok memnun olurum dostlar
öneriniz için teşekkür ederim peki ikinci el ekran kartı alınmasını tavsiye edermisiniz ? bazı arkadaşlar memnunmuş bir sıkıntı yaşamayanlar da varmış ama sıfır alma taraftarıyım garanti olur diye düşünüyorumtemiz bir 1080 veya 1070 bulursan işini fazlasıyla görür onun haricinde Rx580 Veya Rx570 hiç arama derim çünkü o kartların %99'u mining için kullanılmış oluyor
bu konuda en önemlisi satan kişinin verdiği güven şayet 30-40 dakikalık bir teste sokmakta sorun görmüyorsa kartı ve kartın sıcaklığının referans değerlerde olduğunu kanıtlayabilirse ikinci el alabilirsin onun haricinde bazıları mining yaptığı için genelde uzun süreli testler yapmak istemeyebiliyorlar. Alırken kartın vidaları ne durumda hiç sökülmüş mü açılıp macun değişimi yapılmış mı kontrol etmekte fayda var.öneriniz için teşekkür ederim peki ikinci el ekran kartı alınmasını tavsiye edermisiniz ? bazı arkadaşlar memnunmuş bir sıkıntı yaşamayanlar da varmış ama sıfır alma taraftarıyım garanti olur diye düşünüyorum
Gayet açıklayıcı yazmışsınız gerçekten elinize sağlık bu önerilerinizi dikkate alacağımbu konuda en önemlisi satan kişinin verdiği güven şayet 30-40 dakikalık bir teste sokmakta sorun görmüyorsa kartı ve kartın sıcaklığının referans değerlerde olduğunu kanıtlayabilirse ikinci el alabilirsin onun haricinde bazıları mining yaptığı için genelde uzun süreli testler yapmak istemeyebiliyorlar. Alırken kartın vidaları ne durumda hiç sökülmüş mü açılıp macun değişimi yapılmış mı kontrol etmekte fayda var.
Ekran kartı sıfır alınır bence yada yeni kulanılmışsa alınır ama riskli diye biliorum o yüzden keyfine bak anlayan biriyle alHocam bütçem 8bin kadar zorlayabiliyorum, açıkcası o yüzden ikinci el almaya gidiyor aklım ama tabi sıfır almak daha mantıklı aslında
katılıyorum 2. el ekran kartı alınmaz mining yapılanlar var piyasada çoğunlukla onlarda leşEkran kartı sıfır alınır bence yada yeni kulanılmışsa alınır ama riskli diye biliorum o yüzden keyfine bak anlayan biriyle al
öneriniz için teşekkür ederim, bende aynı fikirdeyim en iyi sıfır garantili almakEkran kartı sıfır alınır bence yada yeni kulanılmışsa alınır ama riskli diye biliorum o yüzden keyfine bak anlayan biriyle al
dostum bütçeni biraz daha arttırabilirsen rtx 3060 seviyesi bir ekran kartı sein için daha iyi iş görürÇoğaltıcı kullanınca iki ekrandan birini kopyalıyor 3. ekran farklı bir işlem için kullanılamıyor, ekran kartım yeterli değil sanırım biraz daha iyi bir ekran kartı alarak çözmem gerekiyor diğer arkadaşlarında dediği gibi ikinci ekran kartlarında da çoğunlukla mining işlemler yapıldığı için temiz bir şey bulmakta zor en iyi si sıfır bir bir ekran kartı almak gibi gözüküyor yine de herkese çok teşekkür ederim önerileriniz için iyi ki varsınız
Bütçemi 8bin liraya kadar zorlayabiliyorum sizin yazdığınız modeli internette inceledim aslında bütçem yetiyordostum bütçeni biraz daha arttırabilirsen rtx 3060 seviyesi bir ekran kartı sein için daha iyi iş görür
biliyorum render yapımında ekran kartının grafik çözünürlük birimi ve hafızadan yani oyunlardan çok daha fazla yediği için
seni kurtaracak rtx seviyesinde bir ekran kartı olması gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?