Çözüldü Bilgisayardaki ikinci ekrana geçiş yapılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Şimdi ikinci monitörümü bağladım, bilgisayar da algıladı ama ona geçemiyorum, neden?

Çözüm: Sorunu buldum, anlatayım yaşayan olursa diye. Şimdi, Windows'dan ekranı algıla yapınca ikinci monitörü otomatik olarak sağda algılıyor fakat benim monitörü sola aldığımdan sola kaydırdığımda fare gitmiyordu. Ondan geçemiyorum sanmışım, çözümü ise ikinci ekranı sağdan sola taşımak oldu ayarlar kısmından. Bu kadar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sorunu buldum, başka bir şeymiş.

Çözüm: Sorunu buldum, anlatayım yaşayan olursa diye. Şimdi, Windows'dan ekranı algıla yapınca ikinci monitörü otomatik olarak sağda algılıyor fakat benim monitörü sola aldığımdan sola kaydırdığımda fare gitmiyordu. Ondan geçemiyorum sanmışım, çözümü ise ikinci ekranı sağdan sola taşımak oldu ayarlar kısmından. Bu kadar.

UFM

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
masaüstünde boş bir alana sağ tıkla ve görüntü ayarları de. ardından aşağıdan birden çok ekran ayarlarından ''bu ekranı genişlet seçeneğini seç.'' sonrasında rahat geçmen lazım. böyle yaptım ben.

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sorunu buldum, başka bir şeymiş.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...