Çözüldü bilgisayardaki virüs hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle İyi Forumlar Hocam. Dün Akşam MemorY Hacker Forumlarındna yardım istedim günvece konusunda güvenilirmi tarzında.SAOLSUN BÜTÜN HERKEZ GÜVENİLİR DEDİ ama . akşam hileyi yükledim iyi güzel çalıştı oyunda gece oyundan çıktıktan sonra pc değişk hareketetler yapıyodu dosyalarım kayboluyodu bende merak etim nedir bu dedim bunca zamana kadar hiç yaşamamıştım sonra aradım taradım baktım pc de trojen cıktı bir sürü minig virüs ama bunca zamana kadar hiç hile ile işim olmadı düne kadar bi burdan indirmiştim ardından gooagle erişimi full kesildi mecbur format atmak zoruna kaldım benim anlamadım bu site tarafından trojenmi yedi bilgisayar kötü amaçli bişeymi var bu yazdıklarım kesinlikle siteyi kötülemek deil neden bunlar oldu sadece merak etim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle İyi Forumlar Hocam. Dün Akşam MemorY Hacker Forumlarındna yardım istedim günvece konusunda güvenilirmi tarzında.SAOLSUN BÜTÜN HERKEZ GÜVENİLİR DEDİ ama . akşam hileyi yükledim iyi güzel çalıştı oyunda gece oyundan çıktıktan sonra pc değişk hareketetler yapıyodu dosyalarım kayboluyodu bende merak etim nedir bu dedim bunca zamana kadar hiç yaşamamıştım sonra aradım taradım baktım pc de trojen cıktı bir sürü minig virüs ama bunca zamana kadar hiç hile ile işim olmadı düne kadar bi burdan indirmiştim ardından gooagle erişimi full kesildi mecbur format atmak zoruna kaldım benim anlamadım bu site tarafından trojenmi yedi bilgisayar kötü amaçli bişeymi var bu yazdıklarım kesinlikle siteyi kötülemek deil neden bunlar oldu sadece merak etim
sağdan soldan daha önceden yemişsindir burayla alakalı oldugunu sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Başka bi yer yemişsindir virüsü.Mesela denemek için bi şeyler indip açınca bulaşıyor.Programı silsen bile kalıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sağdan soldan daha önceden yemişsindir burayla alakalı oldugunu sanmıyorum
bunu genelde buraya yazmamada gerek yoktu ama. bu hileyi kulanıp kapatıktan sonra hemen başladı ilk defa böyle şeyler gooaglem kitlendi dosyalarım silindi hielyi kapatır kapatmaz
Post automatically merged:

aradakşlar şimdi pc yeni formatladım burdan tekrardan hile açsam bi şey olmazdır yani akşam dosyalarıma kadar kopyalandı

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bunu genelde buraya yazmamada gerek yoktu ama. bu hileyi kulanıp kapatıktan sonra hemen başladı ilk defa böyle şeyler gooaglem kitlendi dosyalarım silindi hielyi kapatır kapatmaz
Post automatically merged:

aradakşlar şimdi pc yeni formatladım burdan tekrardan hile açsam bi şey olmazdır yani akşam dosyalarıma kadar kopyalandı
Güncel bir anti-virüs ile tarat pcni. bölünmüş bütün diskleri. c d e gibi.hızlı tarama yapma.Kapsamlı tarama yap.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yavaş yavaş bilgisayarı sömürür kknk dkkatli olmak gerekir özellile ***** oyunlarda vardır fazla

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
öncelikle geçmis olsun. indirirken bi r3klama basıp indirmiş olabilirsiniz lol sc kullanıyorum ve bi sorun yoktur cpu veya gpu artısı v.b hiç olmadı bende

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam peki hangi anti virüs programını bana öneririsiniz tam tarama atmak için her nekadar format atsamda bi tarama yapayım. ve ardından burdan hile açsam bi sıkıntı çıkmazdır sanırsam bu siteden.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam peki hangi anti virüs programını bana öneririsiniz tam tarama atmak için her nekadar format atsamda bi tarama yapayım. ve ardından burdan hile açsam bi sıkıntı çıkmazdır sanırsam bu siteden.
Kaspersky kullanabilirsin.Format atmak bazen çözüm olmuyor.Format sonrası yüklediğin programlarda bile virüs olabilir.Hatta windows un orjinal değilse onda bile virüs olaiblir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu siteyi çok uzun zamandır biliyorum arkadaşlarım da her zaman kullanırlar ilk defa sizden duydum bu muhabbeti ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...