Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayardaki virüsleri temizlemek için en etkili program hangisi
Knk piyisadaki anti virüsler bir biri ile yarışıyor. Çok bir fark yok ortada , para vererek alırsan daha çok yararı olur param yok diyorsan google free anti virus yazarak ulaşabilrisin. Dediğim gibi iyi bir anti virüs için para vermen gerek.
avast ücretsizdir. ama bilgisayar güvenlipi sadece virüsle alakalı değilkdir. solucan zararlı yazılım torjan gibi bir sürü çeşit vardır. hhiç bir virğüs programı hepsini temizlemez.
aralaradında anlaşma vardır gizli. 100 virüs varsa aralarındaki anlaşma gereği hepsini temizşemez bazılarını bırakırlar. bıraktıklarını başka program temizlşer
Norton AntiVirus Plus gelişmiş gizlilik güvenliği, finansal güvenlik sistemi ve küresel ağ izleme altyapısı sayesinde maksimum koruma sağlıyor tavsiye ederim
Hocam en etkili program diye birşey yok açıkçası, hepsinin virüs imza veritabanları farklı. Yani birinin algıladığını, diğeri virüsten bile saymıyor. Tavsiyem Avira veya G-Data olacaktır eskiden beri bu sektörün içerisindeler ben kendim Avira kullanıyorum memnunum açıkçası bilmediğin etmediğin yerlerden dosya indirip AV ni kapatır da dosyaları çalıştırıp denemeye kalkarsan kralı bile iş görmez onu söyleyeyim amaç sistem enfekte olmadan halledebilmek çoğu kişi bu hatayı yapıyor ne yazık ki. Tarama sonrası emin olmak için sistem kaynaklarını tarama esnası aşırı tüketen güçlü bir portable tarzda yazılım arıyorsanda Emsisoft Emergency Kit öneriyorum, ücretsizdir.