Bilgisayardaki virüsleri temizlemek için en etkili program hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence Windows klasöründen kendin de silebilirsin Prefetch Temp gibi

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Knk piyisadaki anti virüsler bir biri ile yarışıyor. Çok bir fark yok ortada , para vererek alırsan daha çok yararı olur param yok diyorsan google free anti virus yazarak ulaşabilrisin. Dediğim gibi iyi bir anti virüs için para vermen gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğer virüs varsa hiç uğraşma direk format at, virüs programı kullansanda kırıntıları kalıyor

Üye
5 HİZMET YILI
avast ücretsizdir. ama bilgisayar güvenlipi sadece virüsle alakalı değilkdir. solucan zararlı yazılım torjan gibi bir sürü çeşit vardır. hhiç bir virğüs programı hepsini temizlemez.
aralaradında anlaşma vardır gizli. 100 virüs varsa aralarındaki anlaşma gereği hepsini temizşemez bazılarını bırakırlar. bıraktıklarını başka program temizlşer

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
MalwareBytes kesinlikle önerim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
malwarebytes programı yeterli hiç bir vürüs siteme giriş yapamaz ama windows defender bence ısı görmesı lazım çünkü çok yeterli ..

I AM SHERLOCKED
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Norton AntiVirus Plus gelişmiş gizlilik güvenliği, finansal güvenlik sistemi ve küresel ağ izleme altyapısı sayesinde maksimum koruma sağlıyor tavsiye ederim

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Windows default defender Windows is very good without having to install other applications

Bjorn Lothbrok

B
Hocam en etkili program diye birşey yok açıkçası, hepsinin virüs imza veritabanları farklı. Yani birinin algıladığını, diğeri virüsten bile saymıyor. Tavsiyem Avira veya G-Data olacaktır eskiden beri bu sektörün içerisindeler ben kendim Avira kullanıyorum memnunum açıkçası bilmediğin etmediğin yerlerden dosya indirip AV ni kapatır da dosyaları çalıştırıp denemeye kalkarsan kralı bile iş görmez onu söyleyeyim amaç sistem enfekte olmadan halledebilmek çoğu kişi bu hatayı yapıyor ne yazık ki. Tarama sonrası emin olmak için sistem kaynaklarını tarama esnası aşırı tüketen güçlü bir portable tarzda yazılım arıyorsanda Emsisoft Emergency Kit öneriyorum, ücretsizdir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ayda bir avast vs kurup tarıyıp sılıyorum ben en ıyısı bence

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ayda bir avast vs kurup tarıyıp sılıyorum ben en ıyısı bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
nekadar denesende anti vurus programlarını cok ıse yaramıyor en dogrusu format atman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...