Onaylı Üye
Yanlışlıkla indirililenler klasöründeki herşeyi d diskine gönderdim ve bişey indirdiğim zaman d diskine geliyor nasıl düzeltebilrimi lütfen
onu yapamıyorum iştetarayıcı ayarlarından indirme konumunu eski yeri olarak göster düzelir. nereyi gösterirsen oraya iner
sorunu nerde yaşadığını söylersen daha çok yardımcı olabilirimonu yapamıyorum işte
İndirililenler klasörünü d diskine attım ve düzeltemiyorumsorunu nerde yaşadığını söylersen daha çok yardımcı olabilirim
sistem geri yüklemeyi yaparsam indirdiğim şeyler gider mi ?bilgisayarı henüz kapatmadıysan geri al işlemini uygula ya da sistem geri yüklemeyi kullan
sistem geri yükleme dosyalara zarar vermez ama yakın bi tarihe yüklemen lazım çok eski bi tarihe yüklemesistem geri yüklemeyi yaparsam indirdiğim şeyler gider mi ?
nasıl yapacağım sistem geri yüklemechrome kullanıyorsan ayarlara gir en altta gelişmiş e gir indirme ayarlarının olduğu sekmeden indirme konumunu d yerine yine eskisi gibi c/users/downloads olarak belirle düzelir .
sistem geri yükleme dosyalara zarar vermez ama yakın bi tarihe yüklemen lazım çok eski bi tarihe yükleme
dizini değiştirmeyi denediysen hala olmadıysanasıl yapacağım sistem geri yükleme
aynen böyle.