Depo Bilgisayardan Anlayanlar İçeri Bakabilir Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşlerim benim masa üstü bilgisayarım var oyun oynamak için iyi bir ekran kartı almak istedim ve amd hd5670 aldım ama bilgisayarım hala oyunlarda kasma yapıyor yani kasma derken oyun kasmıyor bi anlık donuyor hemen düzeliyor buda beni baya bir rahatsız ediyor bende [font=Arial, Helvetica, sans-serif] gıgabyte ga-945gcm-s2l ekran kartı: amd Hd 5670 işlemci:İntel Pentium Dual CPU E2180 2.00GHz bu sisteme bir ram almak istedim 4 gb ram aldım 2x2 800 mhz 1600 mhz ediyor acaba donma sorunu ortadan kalkarmı? yardımcı olun lütfen [/FONT]

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
RE: BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BEYLER BAYANLAR İÇERİ

Ekran kartın çok iyi değil, yinede istediğin performansı vermez.

Üye
9 HİZMET YILI

oyun içi ayarları değiştirip kontrol et cpu kullanımı çok fazla oluyorsa ani donma olabilir

Üye
10 HİZMET YILI

Chronic' Alıntı:
Ekran kartın çok iyi değil, yinede istediğin performansı vermez.

unutmusum hocam 1 gb ramım var ondan olabılırmı ?

Üye
10 HİZMET YILI
ramin 4 gb olsa biraz faydası olur. Ekran kartın genede çok iyi değil. İntel hd graphics'den biraz yüksek sadece

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim özellikler o kadar kötü deil ama ramini yukseltirsen daha faydalır olabilir senin için

Ram slotun 2 tane fazladan varsa 2 gb lik 2 tane ram takarsan belli olabilcek bir şekilde hızlanır pc

Igeneral' Alıntı:
Kardeşim özellikler o kadar kötü deil ama ramini yukseltirsen daha faydalır olabilir senin için

Ram slotun 2 tane fazladan varsa 2 gb lik 2 tane ram takarsan belli olabilcek bir şekilde hızlanır pc

Üye
9 HİZMET YILI
CPU Aşırı Kullanılıyorsa Donma kasma olabilir Ram Yükselt Yada temizinden format at büyük ihtimalle Cpu`dandır Ben amd Hd 5500 Gta 5 bile rahat oynuyorum Cpu dandır Kardeşim Temizinden Format at

Üye
10 HİZMET YILI
Sağolun beyler evet iyi bir ekran kartı 5670 bende 4 gb ram istettim 2x2 1600 mhz bence ram düşük olduğu için kasıyor  görev yöneticisindeki performans sekmesinden baktıgımda ram tamamen kullanılıyor bende satın aldım birkaç güne gelir yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Üye
10 HİZMET YILI
o işlemci ile oyunmu oynanır. wolftü oynarsın

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim İşlemcini İntel Core İ3 yap + Ekran Kartını bence fazla pahalı bisi almak istemiyorsan Nvidia GeForce T220 al tavsiyem :)

GUVENNN' Alıntı:
HormyWolS' Alıntı:
o işlemci ile oyunmu oynanır. wolftü oynarsın

Uzun lafın kısası
AcVaIrmsNnk
OJwigPFy1NE
UBrkjr4xyVU
Xh4jmAq5JMs
Ghz Ye bakmayacaksın.

guven ghz onemli ::) emin ol hem + kotu bir ekran kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...