Çözüldü Bilgisayardan memory hackers sitesine giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LZT

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bilgisayar dan girerken eror 404 url could not found hatası alıyorum cözemedim. Yardım ...

Çözüm

Hosts dosyası temizleme​

Aşağıdaki adımlarla hosts dosyasını temizleyebilirsiniz.

1. Windows arama bölümüne Notepad yazın.
  2. Arama sonucunda çıkan notepad.exe dosyasını sağ tuşla tıklayın ve yönetici olarak çalıştırı seçin.
    Notepad yönetici olarak çalıştırma
  3. Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? sorusuna Evet cevabı verin.
  4. Notepad içerisinde Dosya > Aç C:\Windows\System32\drivers\etc yolunu izleyin ve Dosya türünü Metin Belgeleri (*.txt) den Tüm dosyalara (*.*) çevirin.
    hosts dosyası düzenleme
  5. Hosts dosyasını açın ve...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI

Hosts dosyası temizleme​

2. Arama sonucunda çıkan notepad.exe dosyasını sağ tuşla tıklayın ve yönetici olarak çalıştırı seçin.
  3. Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? sorusuna Evet cevabı verin.
  4. Notepad içerisinde Dosya > Aç C:\Windows\System32\drivers\etc yolunu izleyin ve Dosya türünü Metin Belgeleri (*.txt) den Tüm dosyalara (*.*) çevirin.
    hosts dosyası düzenleme
  5. Hosts dosyasını açın ve değişiklikleri yapın.
  6. Hosts dosyası içindeki her şeyi silin (evet, her şeyi)
  7. Şimdi Dosya > Kaydet tıklayın. Hosts dosyası üzerine yazılacaktır.
Dragon hack dostumuzun paylaşmıs olduğu host dosyası sorunu videosuna goz gezdirebilirsin dostum 👍

Not:
Bu durumlar genellikle baska hile forumlarindan yada host dosyası değiştirebilecek bir dosya indirme ve ya yüklemesinden kaynaklidir dostum

Çözüm

LZT

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yandex veya başka bir tarayıcıdan d

Hosts dosyası temizleme​

hosts dosyası düzenleme
  5. Hosts dosyasını açın ve değişiklikleri yapın.
  6. Hosts dosyası içindeki her şeyi silin (evet, her şeyi)
  7. Şimdi Dosya > Kaydet tıklayın. Hosts dosyası üzerine yazılacaktır.
Dragon hack dostumuzun paylaşmıs olduğu host dosyası sorunu videosuna goz gezdirebilirsin dostum 👍

Not:
Bu durumlar genellikle baska hile forumlarindan yada host dosyası değiştirebilecek bir dosya indirme ve ya yüklemesinden kaynaklidir dostum
Evet host dosyalarını sildikten sonra düzeldi teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...