Bilgisayar'dan Para Kasma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayar üzerinden para kasma yöntemi var mıdır var ise nelerdir okulu bıraktım yapacağım pek birşeyim de yok iş güç vb. işlere girdim çıktım benlik olmadıklarını düşündüm var mıdır arkadaşlar böyle bir şey bitcoin tarzı ama bitcoin değil çok yoruyor pc'mi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yıllardır çok merak ettiğim bir konu varmı böyle birşey gerçekten
Post automatically merged:

varsa hemen yapalım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
başkan üniversitedeyken gececi olduğum için gündüzleri evde pc'den müşteri hizmetleri firmasında çalışıyordum firmanın şartları 30 günde 100 saati doldur 10-20 satış yap asgari ücret ve sigorta yaparlardı primlerde bonusuydu tabi

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
btc mining ya da link.tl gibi siteleri düşünebilirsin onun dışında üstteki arkadaşın dediği de mantıklı

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
web tasarım öğrenebilirsen cok rahat kasabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
htmlde javada iyi para var onun disinda bilen varsa yazabilir mi

Üye
6 HİZMET YILI
Legal bir şekilde para kasmak için aşırı uğraşman gerekir. Emeksiz para ya illegaldir ya da sen kazıklanıyorsundur. Para sevdasına kendini fazla yormamanı, elle tutulur bir iş sahbi olmanı tavsiye ederim. Hiç olmadı internet üzerinden (bir çok örnekte de görebileceğin gibi) al sat yaparak ufak ufak da olsa pasif gelir elde edebilirsin. Özellikle amazonda bir ülkede olan ürün başka ülkede olmayabiliyor, bu pazarı kullanarak çok hızlı olmasa da ufak adımlarla büyük kazançlar sağlanabiliyor.
Post automatically merged:

Bir de Elon Musk'ın son postuna bakarsan iş ilanı verdiğini, bu ilanda kesinlikle eğitimsel geçmişi umursamadığını, adayların yazılım üzerine yapılacak olan sınavı geçmelerinden başka herhangi bir istekleri olmadığını görürsün. Anlayacağın okul okumamış olman önemli değil ancak oturduğun yerden de para kazanamazsın. Cüzi miktarlara satılan eğitim setlerinden alıp yazılım öğrenebilirsin örneğin. Sonrası Allah kerim zaten

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Biraz yazılıma ilgin varsa freelance şekilde tasarım veya siteler yapabilirsin dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yazılım ile uğraşıyorsan onun ile kazanabilirsin veya link kısaltma siteleri var çevren genişse ordan az da olsa bir miktar kazanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nasıl yapıyorsun bi anlatsana reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...