Bilgisayardan para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar böyle evde oturarak bilgisayar başında para kazanabileceğimiz siteler var mıdır? örneğin eskiden reklamlara tıklayarak, videolar izleyerek yapabiliyorduk.
Ama artık o tarz siteler dolandırıyor. 1 hafta uğraştım geçen 40$ için onu da vermedi banladı sistemden :D
Varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar böyle evde oturarak bilgisayar başında para kazanabileceğimiz siteler var mıdır? örneğin eskiden ********** tıklayarak, videolar izleyerek yapabiliyorduk.
Ama artık o tarz siteler dolandırıyor. 1 hafta uğraştım geçen 40$ için onu da vermedi banladı sistemden :D
Varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim
Valorant csgo lol dota gibi oyunlar oynuorsan g loot var buff var buff daha iyi bide internetine güveniyorsan honey gain var internetini satıyor 1 gb 10 cent

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yetenekliysen eloboost yapabilirsin hesap al sat yapabiilirsin

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Biz ekibimle boost işi ile uğraşıyoruz. Oyun oynayarak para kazanıyoruz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
internette anket doldurarak para kazanabileceğin siteler var

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sistemin iyi durumda ise metin2 bot satın al bota bırak 6 7 tane hesabı 2 günde kendi parasını + elektrik parasını çıkarır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
g loot eskiden cok güzel veriyordu onu şuan tam bilmiyorum ama birde buff var denemeni öneririm ama iş olarak tryhard kastıgın zaman bir tık geriyor bazen iş gibi yapmak zorundayım kafası olursa

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sistemin iyi durumda ise metin2 bot satın al bota bırak 6 7 tane hesabı 2 günde kendi parasını + elektrik parasını çıkarır
16gb ram 4gb ekran kartı i5 3. nesil var bot nasıl bir şey kastırır mı yeterli mi 6-7 açmaya

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
wow oyna bol bol zindan yap item düşür satarken de basit siteye satıyorsun hele ki botunu falan bulursan çok iyi kazanırsın bir ara iyi sarmıştım shadowlands cıktıgın da günlük 200 tl kalıyordu şimdi düşmüş diyorlar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yazılım işleri ve youtube tiktok nimo yayıncılık yaparsan kazanabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Alt yapın olması lazım seneleri vermek lazım brom takipcin varsa para kazanırsın

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Alt yapın olması lazım seneleri vermek lazım brom takipcin varsa para kazanırsın
kankam işte onun için yaş geçti, konu başında dediğim gibi siteler bilen varsa diye yazdım yoksa yayıncılık emek ister

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kankam işte onun için yaş geçti, konu başında dediğim gibi siteler bilen varsa diye yazdım yoksa yayıncılık emek ister
aynen tiktok dene istersen olmazsa bırak bianda olan şeyler yayıncı key alırsan yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...