- Konuyu başlatan
-
live together die alone
Süper Üye
yayıncı key dediğin ne oluyor?aynen tiktok dene istersen olmazsa bırak bianda olan şeyler yayıncı key alırsan yapabilirsin
aynenArkadaşlar böyle evde oturarak bilgisayar başında para kazanabileceğimiz siteler var mıdır? örneğin eskiden ********** tıklayarak, videolar izleyerek yapabiliyorduk.
Ama artık o tarz siteler dolandırıyor. 1 hafta uğraştım geçen 40$ için onu da vermedi banladı sistemden
Varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim
Tiktok yayıncı olabilmen için key veriyolar kendi uygulamasi var obs super erişim izni aldiktan sonra yayinci oluyosun ondan sonra sana kalmışy
yayıncı key dediğin ne oluyor?
anladım dostum teşekkürlerTiktok yayıncı olabilmen için key veriyolar kendi uygulamasi var obs super erişim izni aldiktan sonra yayinci oluyosun ondan sonra sana kalmış
laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü yeterli gözüküyor ama metin2 ram + işlemci çeken bir oyun16gb ram 4gb ekran kartı i5 3. nesil var bot nasıl bir şey kastırır mı yeterli mi 6-7 açmaya
$3 dolarsa iyi para bankana havele ediyolarEth madenciliği yap ben günde 3$ kazanıyorum.
anladım bro aslında mantıklı bir ek gelir kaynağı tabi hilen varsaoyun içi parayı gerçek paraya dönüştürüyor yani başka insanlara oyun için para satıyor internet siteleri aracılığıyla
Dostum benim Laptop bundan 4 yıl önce 3 Bin TL ye aldım, standart iş laptopu bunda bile 5-6 client açabiliyorum metin2 de çok fazla ekran kartı yada işlemci kullanmıyor. Kendim için oynarken kuleye 7 çar çıkarıyordum16gb ram 4gb ekran kartı i5 3. nesil var bot nasıl bir şey kastırır mı yeterli mi 6-7 açmaya
kankam bana hangi siteden yaptığını söyler misinEth madenciliği yap ben günde 3$ kazanıyorum.
Bunun için ekran kartının 6 GB olması gerek. HiveOS ve ETH2miners var benim bildiğim bunları internetten araştırabilirsinkankam bana hangi siteden yaptığını söyler misin
eth için 6 ama alt coinler için 4 yetiyor diye biliyorum 4 benimkisiBunun için ekran kartının 6 GB olması gerek. HiveOS ve ETH2miners var benim bildiğim bunları internetten araştırabilirsin
evet doğru whattomine sitesine gidip kendi ekran kartını seçip hangi coini kazmak daha kârlı bakabilirsineth için 6 ama alt coinler için 4 yetiyor diye biliyorum 4 benimkisi
Baktım da 1030-1050-1660 hepsi var benim 1650 yokevet doğru whattomine sitesine gidip kendi ekran kartını seçip hangi coini kazmak daha kârlı bakabilirsin
evet hocam ben de baktım şimdi bulamadım senin ekran kartını internette başka siteleri de araştırabilirsinBaktım da 1030-1050-1660 hepsi var benim 1650 yok
bir tane siteden baktim da ravencoin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumBaktım da 1030-1050-1660 hepsi var benim 1650 yok
Bunların gerçekten getirisi var mı ?internette anket doldurarak para kazanabileceğin siteler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?