Bilgisayari format attiktan sonra google sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben pc ye bi format atım dedim baya dolmustu pc formattan sonra google indirdim ama googlede gezerken bi anda donuyo biraz devam edio tekrar donuyo eskiden bole şey olmuyodu pc de yeni rx 6650 xt i5 11400f li pc neden acaba

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
pc ye format attıktan sonra ekran kartı güncellemelerini yaptın mı ? yapmadıysan ekran kartı driverlarını tekrardan kur sorun çözülebilir .

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Diriver leri güncel le cleaner smart game boster kunlan bilirsin bunun için oto yapmak isityosan

Formatı pc içinde mi yapın yoksa flaş tanımı atın eyer kendi sıfırlamasını yapdıysan hiç dosya tuturdunmu tuturduysan bu soruna sebep oluyo tekrar sıfırdan. Herşeyi sil hiç bir dosyayı tutma

Gogleyi silip yükle biraz kolay ama belki olur

Unlost fps artırma da yapa bilirsin pc performansı artar

Ama büyük ihtimale ilk 2 sebep yüzünden oldu
Olursa söyle

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
" Google Chrome "yoğunluk olarak ram kullanır, ram'lerini kontrol ettir (edebiliyorsan sen et elektrik voltaj değerlerine bakılsın) yüksek ihtimal format kaynaklıdır, ram kaynaklı ise ramleri değiştir. Tekrar format atmayı dene düzelmezse, dediğimi yaparsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Google yoğunluk olarak ram kullanır, ram'lerini kontrol ettir dene bendede olmuşdu denedim oldu bende sende olurmu bilemem ama dene bi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Diriver leri güncel le cleaner smart game boster kunlan bilirsin bunun için oto yapmak isityosan

Formatı pc içinde mi yapın yoksa flaş tanımı atın eyer kendi sıfırlamasını yapdıysan hiç dosya tuturdunmu tuturduysan bu soruna sebep oluyo tekrar sıfırdan. Herşeyi sil hiç bir dosyayı tutma

Gogleyi silip yükle biraz kolay ama belki olur

Unlost fps artırma da yapa bilirsin pc performansı artar

Ama büyük ihtimale ilk 2 sebep yüzünden oldu
Olursa söyle
Driverler güncel hepsi bide flastan yaptim formati

Ekran kartım güncel

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
temiz format atmamış olabilirsin driverları el ile mi yükledin yoksa bir driver programı aracılığı ile mi eğer ikincisi ise bu tarz programlar hatalı yüklemeler yapabiliyor bu sebepten dolayı da sistemde sorunlar yaşanabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
temiz format atmamış olabilirsin driverları el ile mi yükledin yoksa bir driver programı aracılığı ile mi eğer ikincisi ise bu tarz programlar hatalı yüklemeler yapabiliyor bu sebepten dolayı da sistemde sorunlar yaşanabiliyor.
Hocam formattan sonra googleyi indirdim ekran karti driveri indiridm c++visual kurdum sadece o kadar guncellemede yaptim

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hocam formattan sonra googleyi indirdim ekran karti driveri indiridm c++visual kurdum sadece o kadar guncellemede yaptim
chrome 64 bit mi kullanıyorsun? eğer 64 bit değilse 64bit indirip dener misin bir de donanım ivmesini devre dışı bırak

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Driverlerı guncelle yine olmazsa tekrar formatla orjinal indir ama isoyu

Üye
2 HİZMET YILI
ekran kartı driverlarını tekrardan kur sorun çözülebilir . ekran kartını güncelle

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ekran kartının driver'ini display driver uninstaller programıyla kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ramle alakaklı olduğunu düşünüyorum chrome çok fazla ram kullanıyor problem ondan kaynaklı olabilir işletim sistemine uygun indirmeyi dene bir de diğer tavsiyem opera gx kullanman min seviyede ram kullanıyor ve kısıtlama da yapabiliyorsun

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Tarayıcıdan kaynaklıysa tamamen sil yükle her tarayıcıda aynı ise pc de hata var driver kontrolünü baştan yap

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Expolerde da oluyo knk driverlerin hangisini kontrol edim ekran kartı guncel

Üye
2 HİZMET YILI
başka tarayıcı indirmeyi dene ondada oluyorsa yaz yardımcı olayım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
pc ye format attıktan sonra ekran kartı güncellemelerini yaptın mı ? yapmadıysan ekran kartı driverlarını tekrardan kur sorun çözülebilir . bende düzelmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...