yaklaşık 30 dakika bekledim kapanmadıBilgisayarı kapatırken sistem kendini bir süre daha çalıştırabiliyor bazı durumlarda o yüzden sistem güncelleştirmelerini aksatmadan yap aynı amanda bios güncelleştirmelerinide yap bilgisayarın termal macunu temizliğini aksatma bunlar çözüm olmazsa çek fişi bitir işi.
O zaman şöyler birşey olabilir bilgisayar masaüstümü laptop mu bilemiyorum ama uyku modunu kapatmanı öneririm birde kesinlikle tuşa basıp kapatma benden bu kadaryaklaşık 30 dakika bekledim kapanmadıtermal macunlar yeni ve bios da güncel başka bir şey geliyor mu aklına?
bilgisayarım masaüstü, güç seçeneklerinden uyku modunu dahi kapattım dediğin gibi, asla tuştan kapatmıyorum ama yine de bir çözüme ulaşamadımO zaman şöyler birşey olabilir bilgisayar masaüstümü laptop mu bilemiyorum ama uyku modunu kapatmanı öneririm birde kesinlikle tuşa basıp kapatma benden bu kadar
dostum yaşının yazdığı gibi 24 olduğuna inanmıyorum. biraz yaratıcı mesajlar atmayı dener misin rica etsem.adamsın reis kral insansın
evet orjinal win 10 pro. win 7 ile de denemiştim çözüme ulaşamadımwindowsun orijinal mi?
sureis cracked windows??
sanırım kısa devre testinden bahsediyorsun. dostum o kadar bilgim yok sadece ayarlarla ilgili bir sorun mu onu çözmeye çalışıyorum aslında
- Şöyle Yap Elektrik Ölçer al yada Ayarlar Kısmından CPU Veyahutta Işınma Yerlerine bak birseyede varamazsan Bilgisayarciya göturebilirsin
hahaha yavaş yavaş durmak mıo yavaş yavaş durur bence durmuyorsa problem büyük kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?