Çözüldü Bilgisayarı yeniden başlatma ve internet baglantısı kopma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lol script kullanıyorum bilgisayarı yeniden başlattığım zaman windows gelmiyor siyah ekranda kalıyor.
Arada sırada internet baglantım kopuyor tekrar baglana tıklayıp tekrar baglanıyorum.
Laptoptan kaynaklı degil sorunum format attıktan sonra 1 hafta kullandım scrpti yüklemeden bu 2 sorun ortadan kalktı ama scripti kullanmaya başladıktan sonra tekrar aynı sorunları yaşıyorum.

Çözüm
Sisteminde host dosyan hariç hiçbir dosyanı değiştirmiyor yazılımlarımız. Script ile alakasız. "sfc /scannow" ve "dism /online /cleanup-image /restorehealth" komutlarini dene.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sisteminde host dosyan hariç hiçbir dosyanı değiştirmiyor yazılımlarımız. Script ile alakasız. "sfc /scannow" ve "dism /online /cleanup-image /restorehealth" komutlarini dene.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, bilgisayarınızın ağ aygıtının, Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücüsünü edininiz.

Ağ bağlantınızı resetlemek için;

Çalıştır--->cmd yazınız komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırınız ve aşağıdaki komutları giriniz:

1. netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında TAMAM yazdığını teyit ediniz.)

2. netsh winsock reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında TAMAM yazdığını teyit ediniz)

3. netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız.)

4. netsh advfirewall reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız.)

5. ipconfig /flushdns (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız.)

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...