daha geçen günlerde format attımformat dene bence
performans ayarından performansını nihai yapmayı deneBen bilgisayarı sıkıntısız bir şekilde başlatıyorum ve aradan 10 - 15 dk geçtikten sonra pc takılmaya, donmaya başlıyor. Bazenleri bu oyun oynarken oyunları da etkiliyor. FPS Düşüşü oluyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşın dediklerini denedikten sonra muhtemelen bir problemin kalmayacaktır. Eline sağlık bro.Soğutmada problem vardır, fanları temizle, macunları yenile, ram slotları ve ram dişlerini temizlen mis gibi olur.
Sıcaklık değerleri nedir?Ben bilgisayarı sıkıntısız bir şekilde başlatıyorum ve aradan 10 - 15 dk geçtikten sonra pc takılmaya, donmaya başlıyor. Bazenleri bu oyun oynarken oyunları da etkiliyor. FPS Düşüşü oluyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Hepsini yaparsa daha da iyi hale gelir bize bir şey bırakmamışsın bro eline sağlık.msi after burner kurarak işlemci ve ekran kartının sıcaklarına bak işlemci taraflı fan yeterli soğutamadığından olabilir sıcaklık yüksekse termal macun yenile eğer fayda etmiyorsa yeni bir işlemci soğutucu al ekran kartınıda aynı şekil fanlarını kontrol et onunda macunu var ama sökmek falan zor geliyorsa bilgisayarcıya macunu yenilet fanlarda problem yoksa devam et öylece benm tek fanı bozuktu çinden aldım geçen sene yeni fan taktım sorun kalmadı balans yaylarını falan kontrol et fanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?